Da, este pacat. Dar Dumnezeu nu te va alunga, Dumnezeu este un tata iubitor si tine foarte mult la tine, cere-ti iertare inaintea lui Dumnezeu, pocaieste-te si intoarce spatele acelui pacat, alunga-l, cauta sa inveti ceva din asta si sa ii inveti pe altii sa evite esecuri similare este ceva ce poti face. Dar este ceva ce nu poti face, NU poti merge si sa faci singur ispasire pentru acel pacat, NU poti plati biserica, Nu poti sa mergi sa castigi cat mai multi oameni pentru Domnul, nu poti face fapte bune ca sa Il aduci pe Dumnezeu iar de partea ta, pentru ca din clipa in care ai crezut in El, El nu te-a parasit niciodata, El a fost cu tine din clipa in care L-ai primit pe Iisus Hristos ca mantuitor personal, El nu se asteapta ca tu sa Il rasplatesti pentru tot ceea ce a facut pentru tine, si daca nu L-ai primit pe Hristos ca mantuitor personal te indemn fierbine sa o faci. trebuie doar sa iti pui increderea in El, printr-o rugaciune simpla ''Doamne isuse am pacatuit impotriva ta, a vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatului meu, cred ca tu esti fiul lui dumnezeu, si te primesc pe tine ca mantuitor personal si ca domn al vietii mele, imi predau viata tie''
din acest moment duhul sfant vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, si nu vei mai fi despartit niciodata de dragostea, iubirea, caldura, grija tatalui ceresc'' cand vei alege sa fii fiul lui, toate pacatele tale sunt sterse, ai puterea invierii lui Hristos in tine si vei fi pentru totdeauna fiul Lui Dumnezeu. Dumnezeu intelege prin ce treci, nu te condamna, ar condamna purtarea ta, dar nu si pe tine, Dumnezeu vrea sa infrangi acest pacat impreuna cu El, NU singur, pentru ca nu vei reusi singur niciodata. Spune-i lui Dumnezeu ca ai nevoie de El. Adu acel pacat inaintea lui Dumnezeu si FII SIGUR de iertrea lui, in momentul in care ai cezut in Hristos TOATE TOATE pacatele tale sunt sterse, definitiv, trecute prezente si viitoare. Nu inseamna ca nu vei mai pacatui niciodata, dar cand o faci vino la Isus si spune-i pacatul si mergi mai departe, Isus va fi tovarasul tau de drum si nu te va parasi niciodata. Poate se va mai intampla, dar trebuie sa inceri sa il infrangi, din ce in ce mai rar si prin puterea care este in tine vei reusi. Duhul Sfant este in tine, ceea ce inseamna ca ai in tine cea mai mare forta existenta, fiul lui Dumnezeu poate sa intoarca o situatie in care nu se mai poate stapani, la 180 de grade, sa iti dau un exemplu. Sa spunem ca esti intr-o stare avansata de agitatie sexuala, simti ca nu te mai poti stapani, si cand incepi sa te eliberezi, deodata s aude de afara un zgomot puternic, doua masini s-au ciocnit frontal, una dintre ele a luat foc, auzi striga-te si vezi persoane ranite, pleci afara si incerci sa ajuti persoanele prinse in accident. In aceste momente toata acea ''agitatie sexuala'' dispare total, totul se intoarce la 180 de grade. Noi putem sa folosim puterea din noi prin Duhul Sfant pentru a schimba cea mai grea situatie la 180 de grade. Din nou iti spun, suntem oameni si nu inseamna ca nu vom mai pacatui niciodata, dar lui satan ii va fi foarte greu sa ne invinga daca noi pastram in minte imaginea de ansamblu. Suntem copiii Lui Dumnezeu si aceste comportamente nu ne mai reprezinta, suntem persoane noi, aceste lucruri nu mai au ce cauta in viata noastra.
Wow foarte emotionant, aproape am plans cand am citit si da incerc mereu sa trec de acceste 2 luni, prima daca cand am "stat cuminte" 2 saptamani eram chiar super bucuros si increzator in minie(ca si in jocuri sxau orice alt ceva cand treci de un nivel care tie ti se parea greu atunci esti fericit si increzator {nu stiu cum sa exprim senzatia} dar dupa ce incepi sa fii profesionist la acel ceva acel nivel de jos ti se pare extremem de usor si nu mai simti nimic) si mereu dupa ce atingeam un prag din asta ziceam "gata am depasit un prag atat de mare, sigur am puterea sa nu o mai fac niiciodata" doar ca am inceput sa spun asta de la primele doua saptamani, acum chiar mi-am pierdut speranta dar cred ca trebuie sa lupt si sa incerc mai mult ca sa reusec si sunt sigur ca cu ajutorul Lui Dumnezeu si al lui Iisus voi reusi, nimic nu-i imposibil mai ales cu ajutor de "Mai Mari Cerurilor".
Chiar azi dimineaza era sa o fac dar cand eram in ultimele momente de vizionat twerk sau alte prostii (mentionez ca nu ma uit la po*n* chiar daca e mai atractiv nu vreau sa-l supar prea tare pe Dumnezeu cand o fac), mi-am zis " ba oare sa o fac, sau sa mai rezist, a trecut ceva timp, nu mai pot rezista" dar pana la urma m-am convins sa mai astept (deci cred ca asta e o dovada ca nu exista nu pot dar nu cred ca ideea e ca nu poti dar eseti prea tentat sa nu o faci ca doar eram intr-un moment destul de greu de oprit da r peste 5 minute a trecut tot apoi m-am gandit sa postez asta pe TPU si tu (Dumneavoastra) chiar mi-ati dat un fel de "putere" si incredere, nu stiu sigur ce mi-ati dat dar stiu mi-ati facut ceva bine.
(apropo inainte sa o fac ia-m spus Lui Dumnezeu sa ma ierte, sa ma departeze de maslinire {din nou TPU.} si de rele, sa ajung in rai si sa-mi contrueasca drumul vieti intr-un mod bun, deoarece simt ca o voi face)
Acum pot spune ca nu va fi ultima oara dar trebuie sa lupt!
Multumesc de raspuns!
Am vrut sa fie un alt emoticon acolo nu un ras da ma rog
Parerea mea e ca amandoi, impreuna cu LOVW, aveti nevoie de psihiatru.
Aia cu malahii e traducere gresita (false friend), vezi http://ro.wikibooks.org/wiki/Raft:Medicin%C4%83
Unde scrie in biblie ca este pacat?
Acum 22 ore | LOVW a răspuns:
Nu e bine deloc că o faci, indiferent că o faci la 2-3 luni. La ea trebuie să renunți cu totul, nu doar s-o practici odată la un interval de timp. Biblia condamnă aceasta:
Matei 5:30 30 - Dacă mâna ta cea dreaptă te face să cazi în păcat, taie-o şi leapăd-o de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă ( iad ).
din nou interpretezi aiurea biblia, versetul nu are nici o legatura cu asa ceva, da tu tot capitolu nu pe versete nu il ispiti pe dumnezeu
Matei 5:30-32 Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)
30 Iar dacă mâna ta cea dreaptă te face să păcătuieşti, taie-o şi arunc-o, căci este spre folosul tău să-ţi pierzi unul din mădulare, decât să-ţi meargă în Gheenă tot trupul. 31 S-a mai zis: «Oricine divorţează de soţia lui să-i dea o carte de despărţire»[a]. 32 Dar Eu vă spun că oricine divorţează de soţia lui, în afară de cazul în care este vorba de imoralitate[b], o împinge să comită adulter, iar cel ce se căsătoreşte cu o femeie divorţată comite şi el adulter.
asta e versetul complet, nu ne batem joc de biblie cum vrem noi
Dumnezeu nu condamna deloc masturbarea. El este rational si isi da seama ca oamenii simt nevoia sa o faca. In materie de sex este pacat doar sa faci sex sau sa poftesti femeia altcuiva.
Este o purificare. E nesanatos sa lasi spma sa se strice in tine mai ales pe canicula. Purificarea nu e pacat. Daca sotia nu e disponibila.
Crestinii fac tot posibilul sa evite pacatul si punct. Au aversiune fata de pacat si nu se joaca cu el.
Nu e bine deloc că o faci, indiferent că o faci la 2-3 luni. La ea trebuie să renunți cu totul, nu doar s-o practici odată la un interval de timp. Biblia condamnă aceasta:
Matei 5:30 30 - Dacă mâna ta cea dreaptă te face să cazi în păcat, taie-o şi leapăd-o de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă ( iad ).
Faptul că deja conștiința te-a mustrat ( cugetul, megafonul lui Dumnezeu din tine ) îți arată gravitatea acestui păcat care e destul de acceptat ba chiar apreciat le dă unora siguranța că e ceva normal, ceva inofensiv. ( Romani 2:14-16 - Când Neamurile, măcar că n-au lege, fac din fire lucrurile Legii, prin aceasta ei, care n-au o lege, îşi sunt singuri lege; şi ei dovedesc că lucrarea Legii este scrisă în inimile lor, fiindcă despre lucrarea aceasta mărturiseşte cugetul lor şi gândurile lor, care sau se învinovăţesc sau se dezvinovăţesc între ele. Şi faptul acesta se va vedea în ziua când după Evangheila mea, Dumnezeu va judeca gândurile ascunse ale oamenilor. )
Ca să nu mă lungesc îți sugerez să vizionezi aceste videoclipuri scurte cu privire la păcatul tău:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLtcXvke_brxybKJUKkR8-yeAE7tN7fi4z
Și acum de ce eu, tu, întreaga lume a căzut în păcat și care este soluția păcătoșeniei noastre: https://dincuvantulluidumnezeu.wordpress.com/......-dumnezeu/
Bossa100000 întreabă: