Deci acum, tu vei ajunge in rai, pentru ca ai salvat acel gandac, iar eu voi ajunge in iad pentru ca am facut insectare la toata clasa pentru ora de bio
Mod de gandire mizerabil este religia fie ea crestinism, budism etc.
Si lui cred ca ii este mila de tine dar mie cu siguranta nu imi mai este mila de ce i ca tine.
Normal,cum milioane de oameni au murit pentru prietenul imaginar al altor oameni
Păi şi ce, Dumnezeu n-a sacrificat nu se ştie câte sute de persoane când Sodoma şi Gomora s-au dus dracu'? Nu te gândeşti că poate între persoanele pe care le-ai omorât "din greşeală" au existat vreo 3 infractori, vreo 5 violatori, vreo 10 hoţi, naiba ştie câte desfrânate etc etc?
Era un gandac satanist. posedat si obsedat.important e ca si-a atrins scopul profitand de mila si respectul tau fata de tot ce misca. unul din sfintii stalpnici, a calcat pe un cuib de gotcani.omorand puisorii.de atuncia urcat si a trait pe un stalp nemaiconorand pi pamant invrednicindu-se de multe.
Bai sfinte, pai cum sa-l las pe altu' inainte ma cand e vorba de o neghiobie, nu taticu vreau sa fiu primul.
Sunt si eu curios, numee tau vine de la zeita irlandeza a razboiului sau de la ce ca suna bine?
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: