| TraianIImperator a întrebat:

Mă poate întoarce Dumnezeu/Allah în timp? Am rănit sufletește oameni în trecut și acum îmi pare foarte rău. Vreau să fiu întors în timp și Dumnezeu/Allah să mă oprească în momentele în care am făcut rău. Cu liberul meu arbitru de acum, Îl las să îmi ia liberul arbitru din acele momente. Există ceva în dogmele creștine/musulmane care să spună că ce vreau eu este imposibil?
Vă rog să îmi spuneți și din ce religie faceți parte.

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Dumnezeul
creștin și Alah nu e același lucru. Eu sunt convinsa ca Dumnexeul Bibliei e Creatorul existentei.E un lucru foarte bun sa regreți rănile făcute altora, e semn ca te luminează Spiritul Sfânt al Creatorului. Asa spune Biblia ca Duhul Sfânt ne convinge de păcatele. noastre. Nu e nevoie sa ne întoarcem în timp pentru a fi liberi de vinovăție. Mântuitorul Hristos de aceea a murit, El Creatorul în locul nostru pentru a executa El insusi pedeapsa pentru toate greșelile noastre oricât de grave și pentru a dărui celor ce primesc darul Lui și își pun încrederea în El o conștiința. libera Biblua spune. Daca Fiul va va face liberi veți fi cu adevărat liberi și ca dacă ne merturisim păcatele El este credincios și drept ca să ne ierte păcatele și sa ne curateasca de orice nelegiuire( 1 Ioan 1. 9)Trebuie doar sa ii cerem iertare Tatălui în contul plății Fiului
specific pentru tot ce am greșit, sa ne iertam pe noi înșine și sa ne cerem iertare de la cei împotriva cărora am greșit, dacă mai sunt în viata firește. Și eu m-am luptat cu vinovăția în perioada mea de necredința, de agnosticism dar cand am decis ca gata. vreau sa îmi supun viata Creatorului și L- am rugat să-mi arătate tot ce nu a fost bine în viata mea și mi- a cerut iertare( am scris pe larg la întrebările mele cum a fost experienta) am trăit o bucurie și o eliberare atât de profunda ca umblam pe strada plamgand de fericire.
Am fost pe urma și mi- am cerut iertare și de la persoanele pe care le) am rănit profund.

,

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu te poate. 2. Nu există, dar asta nu inseamnă că este posibil.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Isus a murit pentru întreaga omenire. Citește în Biblie Ioan capitolul 3 versetul 16.

| blackann a răspuns:

rolling on the floor

| Seba2013 a răspuns:

Cat esti in viata ai timpul sa te intorci. El a venit pentru cei pierduti.

Si acum raspunsul vine pentru Ray pentru ca la penultimul mesaj mi-a aparut ca s-a facut ignorant. Daca esti ignorant nu mai continua dialogul cu:

Ray -Ca bun creștin deja mai facut autist, iubire crestina
Vrei sa te iubesc atunci cand repingi cunostinta?

Te iubesc de aceea iti mai las un mesaj:
Ce intrebare e asta? Pai tu intrebi fabricantul sau pe Geppetto despre cum a vrut el sa te confectioneze? Tu ca o bieta creatura nu poti decat sa ai reverenta pentru ca existi. Nici Dracu nu a ajuns sa se compare cu Dumnezeu si tu vrei sa ii intreci pe amandoi. Nu ai decat sa decazi de la credinta, mai bine il cauti pe Buda si nu mai intrebi tu atata de crestinism ca oricum nu ai nevoie de ea. Tu mériti depapureizat sau depeizat un timp.

Răspuns utilizator avertizat
| Seba2013 a răspuns (pentru DracuIa):

Nu ii ateu ca prea mult isi baga nasu in alta oala. Are vreo afinitate. Tu te crezi crestin? De vreme ce il respingi mai poti spune ca ai fost creat pentru a-l adora si serví? Tu ai valorile omului nu cele divine.
Pentru tine este o nebunie daca iti spun ca Isus a venit ca sa ne intoarca iar la Tatal. Tu ca ateu crezi ca esti facut pentru a trai pentru planul orizontal (umanism, homocentric, antropocentrism) nu cel vertical (divin, teocentrism, cristianism, religie divina). Nici macar nu simti drama si despartirea pentru cine ai fost creat.
Iar astea cu desenele anímate si cu Dracul care are puteri limítate si produce imitatie de joasa calitate stie si el ca minte si ii varza. Stie mai mult de batran decat de limitat ce ii. Nu mai mi-l umfla in pene.

Răspuns utilizator avertizat
| Seba2013 a răspuns (pentru DracuIa):

Stai linistit ca ei avea si tu vreo divinizare care are un guvern imperativ, nu esti facut sa fii atat de liberal, mort, antropocentric, deisidaimon, ateu, etc. Insa ai deviat cu mult subiectul pentru a te pune pe tine in centrul atentiei nu intrebarea initiala. Sfatul meu pentru tine este sa te duci sa dormí.

| AVAAVA a răspuns:

Dumnezeu este atotputernic, în concepția Creștin ortodoxa, dar nu își încalcă principiile și făgăduințele.
Pentru cazul tău, Dumnezeu, prin Fiul Sau Iisus Hristos, a lăsat anumite Taine, pentru ca oricine sa se poata mântui.
Faptele rămân, dar prin mărturisirea păcatelor, avem posibilitatea sa înclinăm balanta, asta depinde de fiecare cât de mult își dorește mântuirea.
Păcatele trebuiesc marturisite Preotului, deoarece între preot si mirean se afla Iisus Hristos, care vindeca și șterge păcatele, dacă acestea sunt marturisite cu părere de rău și cu gând de pocăință. Iisus a lăsat aceasta taina preoției pe linie apostolică atunci când a spus Apostolilor care au întemeiat Biserica "celor ce veți lega pe pământ, va fi legat și în cer, iar celor ce veți dezlega pe pământ va fi dezlegat și în cer".