| mentholinks a întrebat:

Ma va ajuta Dumnezeu daca ma las de fumat?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca era sa te ajute nu te apucai de prima data

| Celcestietot a răspuns:

Asa, pe interes? Cu ce sa te ajute Dumnezeu?

| Algo098 a răspuns:

Dz are puterea, bunatatea si iubirea atat de mari, incat spitalele sunt pline si nimeni nu beneficiaza de ajutorul lui. In concluzie, Dz ca personaj inventat si inexistent, ofera un ajutor egal cu zero tuturor acelora care au nevoie de el indiferent daca fumeaza sau nu.

| RKBlue a răspuns:

Daca te lasi de fumat, iti ajuti corpul.Deci vei fi un zeu bun pentru celulele corpului, nu?

Nu sunt crestin, nici religios, dar din cate stiu in Biblie nu zice nimic de fumat.
Nu cred ca lui D-zeu ii pasa daca fumezi(daca crezi in el)

| Irinel15123532 a răspuns:

Te va ajuta Dumnezeu si iti va asculta rugaciunile daca te intorci la El si il primesti pe Domnul Iisus ca mantuitor personal, prin moartea Lui pe cruce, atunci devii copilul Lui prin credinta. Dumnezeu ne cheama pe toti la El, dar nu obliga pe nimeni. Tot El iti va da putere sa te lasi si de fumat, dar mantuirea nu poate fi cumparata, este primita doar prin sangele Lui Iisus Hristos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu Dumnezeu dar trupul sigur iti va multumi pe termen lung. Te poate ajuta Dumnezeu sa te lasi pentru ca iti vrea binele. Tigarile te fac praf incet dar sigur.

Răspuns utilizator avertizat
| alex598 a răspuns:

Dacă ești sincer El te va ajuta să te lași. Însă nu are rost să îți faci iluzii că o să fie ușor. Va fi mai mult ca sigur greu dar Dumnezeu îți va da putere să reziști chiar și în acele circumstanțe.

Întrebări similare