| Wehrmacht a întrebat:

Mah, de ce naiba cand se aduc oasele alea sfinte la o biserica, toate babele se inghesuie sa le atinga. Uite ce nu inteleg:pana la urma, ei nu ating oasele, ei ating sicriul, deci sicriul face minuni? si 2.: ca sa ajunga la oasele alea se injura, se imping, urla ca posedatii si lesina, pai de aia se sperie si sf cine e in sicriul ala facator de minuni mah, aia se mai numesc credinciosi? Si dupa ce ating sicriul, din masini de injurat se transforma in bocitoare spunand ca s-a facut o minune si se simt mai bine.Euforia aia care o traiesc dupa ce ling sicriul e de la sicriu sau de la cat au tipat?

10 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nici oasele si nici sicriul fac minunea.Ci credinta care este pusa in actiune.Si iatã o femeie cu scurgere de sânge de doisprezece ani, apropiindu-se de El pe la spate, s-a atins de poala hainei Lui. Cãci zicea în gândul ei: Numai sã mã ating de haina Lui si mã voi face sãnãtoasã; Iar Iisus, întorcându-se si vãzând-o, i-a zis: Îndrãzneste, fiicã, credinta ta te-a mântuit. Si s-a tãmãduit femeia din ceasul acela." (Mat. 9:20-22)

| Wehrmacht explică (pentru EmaS):

El,pe la spate...suna cam pervers nu crezi?

| EmaS a răspuns (pentru Wehrmacht):

Atata ai priceput tu din tot ce am scris eu?

| Wehrmacht explică (pentru EmaS):

Doar chestia asta mi-a atras atentia...

Răspuns utilizator avertizat
| wales a răspuns:

Da, ai dreptate! Tot ce ai spus tu se numește idolatrie, iar idolatria este grav condamnată de Dumnezeu.
Tu respectă Cuvântul Lui Dumnezeu '' Biblia '' așa cum este scris, fără adăugiri, ne trunchiat sau interpretat greșit.

'' Căci este scris: "Fiți sfinți, căci Eu sunt sfânt '' 1 Petru 1:16

| hate1t4ll a răspuns:

"Nu mă simt obligat să cred că acelaşi Dumnezeu, care ne-a înzestrat cu simţuri, raţiune şi intelect, ar pretinde să nu le folosim."
Galileo Galilei

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Am o definitie formata dintr-un sigur cuvant pentru specia asta de ( sa zicem ) oameni. BRAINLESS!

| BubblesDoubleS a răspuns:

laughingeuforia-i de la ambele presupunlaughing)))

| IMC90 a răspuns:

Afirmatia : La Racala, pelerinii pozeaza moastele si cele sfinte cu ultimele modele de I-Phone laughing Majoritatea pelerinilor sunt pensionari sau oameni saraci happy

Raspunsul:Am inteles ca daca pozezi la 12MP si ai un display performant, sarutand I-Phone iti dezleaga blestemele si te ajuta cu sanatatea. La anul I-Phone5 va fi de fapt modelul curent cu ADN de moaste Parascheva, especially for Romania...