Nici oasele si nici sicriul fac minunea.Ci credinta care este pusa in actiune.Si iatã o femeie cu scurgere de sânge de doisprezece ani, apropiindu-se de El pe la spate, s-a atins de poala hainei Lui. Cãci zicea în gândul ei: Numai sã mã ating de haina Lui si mã voi face sãnãtoasã; Iar Iisus, întorcându-se si vãzând-o, i-a zis: Îndrãzneste, fiicã, credinta ta te-a mântuit. Si s-a tãmãduit femeia din ceasul acela." (Mat. 9:20-22)
Da, ai dreptate! Tot ce ai spus tu se numește idolatrie, iar idolatria este grav condamnată de Dumnezeu.
Tu respectă Cuvântul Lui Dumnezeu '' Biblia '' așa cum este scris, fără adăugiri, ne trunchiat sau interpretat greșit.
'' Căci este scris: "Fiți sfinți, căci Eu sunt sfânt '' 1 Petru 1:16
"Nu mă simt obligat să cred că acelaşi Dumnezeu, care ne-a înzestrat cu simţuri, raţiune şi intelect, ar pretinde să nu le folosim."
Galileo Galilei
Am o definitie formata dintr-un sigur cuvant pentru specia asta de ( sa zicem ) oameni. BRAINLESS!
Afirmatia : La Racala, pelerinii pozeaza moastele si cele sfinte cu ultimele modele de I-Phone Majoritatea pelerinilor sunt pensionari sau oameni saraci
Raspunsul:Am inteles ca daca pozezi la 12MP si ai un display performant, sarutand I-Phone iti dezleaga blestemele si te ajuta cu sanatatea. La anul I-Phone5 va fi de fapt modelul curent cu ADN de moaste Parascheva, especially for Romania...
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: