Intr-o oarecare masura ai dreptate. Caci zice si cuvantul lui Dumnezeu " Voi puneti poveri grele pe umerii oamenilor, pe care nici voi nu le puteti duce" Vai de voi, carturari si Farisei fatarnici! Pentruca voi inchideti oamenilor Imparatia cerurilor: nici voi nu intrati in ea, si nici pe cei ce vor sa intre, nu-i lasati sa intre. (Mat.23:13)
Iar cat despre placeri... fiecare vede placerea cum vrea. Eu una nu ma simt bine intr-o discoteca si nici in locurile unde se bea,fumeaza,drogheaza se practica dansuri obscene etc. chiar nu ma simt bine. Placerea mea e Isus Hristos. Cand sunt in Prezenta Sa ma simt cea mai fericita,iar fericirea aceasta nu se poate compara cu nimic de pe pamant! Pentru ca odata ce ai gustat din aceasta Fericire, placerile si fericirile de pe pamant devin neplaceri, sunt egale cu zero!
O Doamne iarta-ma! mai exista oamenii care sa nu creada in tine si in puterea ta :o eu nu credeam asta, dar în viață cu cît cunosti mai multe persoane cu atat iti dai seama de greselile tale. Eu am 14 ani si vreau sa iti spun ca am avut si eu momentul acela pe care il are fiecare copil hai sa vedem cum e sa fii 'emo' dar nu m`am abatut niciodata de la credinta in FACATORUL MEU SI A TOT CE MA INCONJOARA, eu nu aveam simptomele tale dar crede`ma ca tu chiar ai simptomele unui 'COPIL EMO' [ adica un pust retras care asculta muzica cu limbat obscen, fumeaza, bea si sta la coltul blocului ] crde`ma ca am inceput prea de mica sa ma dezvolt psihic am crescut fara tata si asta m-a facut sa fiu mult mai aproape de DUMNEZEU sa merg mai des la BISERICA sa ma SPOVEDESC [ spunandu-mi oful si pacatele ] dar ce spui tu e complet absurd niciodata in viata mea nu am auzit mai mare prostie ca asta felicitari d=neai dovedit ca IQ `ult tau este cam redus. Scuza`ma incearca sa te redresezi vorbeste cu un PREOT. Mult succes in viata . Sa auzim de bine !
Esti dus cu capul omule? Tu habar nai ce fac eu in viata mea privata.Esti orbit de la atat credinta.Ai ajuns ca babele de 70+. Habar nu ai ce inseamna EMO si te bagi sa vorbesti.peste 80% din aia care folosesc cuvantul EMO nu stiu ce inseamna si il folosesc sa descrie o persoana care e mai diferita.Nush ce dracu; cartite de intuneric ai vazut tu de consideri ca asta inseamna emo dar...esti o cauza pierduta.
Scuza`ma dar nu ma obosesc sa te inteleg Dumnezeu esete deasupra si ii vede pe toti indiferent de vointa lor. Lasa nu am de ce sa ma stresez cu persoane cu un nivel redus de cunostine. Stiu mai bine eu ce fac si ce nu . Atata timp cat stiu ca sunt mai buna, mai desteapta si mai credinceoasa ca tine nu imi pasa \:d/. Dumnezeu e cu mine . Bye baietas esti un caz esuat scuze`!
Mah,uita-te dracu; la ce am scris eu mah, ca nu cred ca ai inteles nici o boaba din tot ce am scris eu mah si ai mai mare grija la formulare.Eu am spus daca sti tu ce fac EU nu TU in viata MEA privata de imi spui ca beau si fumez.Si eu am tot 14 ani dar nu stau la coltul bisericii band aghiasma si asculltand muzica cu limbaj religios.
Nivel redus de cunostinte? Cine e ala care crede toate povestile din biblie? pana si unii care cred in DZ nu cred in biblie spunand ca sunt povesti.Dz e cu tine? Daca DZ ar fi fost cu tine,ai fi avut un tata, tiar fi dat o persoana cu care sa vorbesti, nu sa te duci la preo ca in filme.Nici eu nu am tata, si eu am tot 14 ani dar nu am spus ca nu cred in DZ.Scopul intrebarii era sa vad ce parere au altii despre aia ca tine, care se roaga non stop si il amesteca pe DZ in toate, nu sa spun ca nu cred in el.Si ai grija ce spui.Cum poti sa spui ca esti mai desteapta, mai buna decat o persoana pe care nu o cunosti? Asta ma enervat cel mai tare. Sper ca ai avut bunul simt sa te abti sa dai stupid ca eu m-am abtinut.
1) sunt copii de preoti ce fac naveta sapataminal la discoteca iar preotul e calm(presupun, adica nu a avut nici o reactie asupra copilului)
2)si biserica nu numai ca pune reguli ciudate, la mai si incalca singuri.
nu sunt cine stie ce credincioasa, la biserica nu ma duc in fiecare duminica, de fapt nu am fost de acum un an doi, si atunci m-a tras de mina, nici eu nu vad rostul pupatului unor oase "sfinte" cand stai in frig si ger iar dupa 20 de minute de stat ajungi la spital in coma si se mai presupune ca-s binefacatoare de minuni, minciuni. Si placerile tineretii nu ar trebui incurcate cu cele mariale. in mare parte sunt de acord cu tine.
Sincer, aia nu sunt credinciosi ci doar obsedati care cred ca daca stau calare pe moaste o sa li se implineasca dorintele. Sau daca se inghesuie ca idioti la biserica or sa aiba locul asigurat in rai. Mi se pare hilar ca desi se numesc CREDINCIOSI majoritatea de abia inteleg cu adevarat sensul aceastui cuvant. Majoritatea "cred" in Dumnezeu dar totusi nu fac nimic pentru a-si arata credinta ci doar prostia si incultura de care dau dovada romanii in general.
Deci sunt de acord cu tine ^-^. Insa tin sa mentionez, desi probabil dupa imi vei lua parerea in ras, ca sunt satanista, dar nu neg existenta dumnezeului. Pur si simplu nu cred ca face atatea minuni pe cat se spune si nu sunt gata sa-mi petrec viata in crestinism, crezand in ceva ce poate nu exista atat de mult pe cat se spune.
Sper ca n-ai sa-mi iei parerea in ras, si ca nu am parut absurda in vreun fel. ^-^
De ce sa o iau in ras, de ce sa cred ca esti satanista? Din cauza numelui, avatarului? Nu imi fac pareri despre oameni fara sa vad cum gandesc.
Nu ma face stanista nimic-ul de pe acest site, ma face stanista ceea ce sunt, felul cum gandesc si ceea ce cred, simt, vreau. Nu oi arata eu a mare satanista sau filozoafa, insa nici crestini nu arata a crestini daca e so luam drept. ^-^
Lasă-i măi, mereu o să existe unii care se găsesc să urmeze biblia și să sfârșească într-o baltă de sânge "că așa a vrut dumnezeu".
1. Nu iti poti da seama ce gunoi te-ai facut in fata ochilor mei cand am vazut ca ai scris Dumnezeu DZ
2. In biblie scrie ca tot ce facem trebuie s-o facem pentru Dumnezeu, oamenii fac aceste lucruri ca sa se apropie de El se pentru El
3. Nu am auzit reguli de tipul,, Sa nu te duci la discoteca'' si nu cred ca cineva a facut-o
4. Si nu stiu daca la,, placerile tineretii'' te refereai/ includeai sexul daca e asa din nou, pacat e ceea ce faci nu pentru Dumnezeu si daca sexul pentru placere(ala pentru a avea copii e altceva) se face pentru Dumnezeu ap' sorry k nu mai stiu ce sa/ti zic...
1.Scriu cum vreau nu ma afecteaza cu nimic.
2.In bible daca ar scriu sa fugi dezbracat pe drum si sa te opresti la fiecare 20 m sa te dai cu capu de un stalp de 5 ori dupa aia sa te invarti de 10 si sa dansezi 2 minute dupa care o iei de la capat doar ca sa iti ierte DZ pacatele voi ati face asta?
3.Ba da, a pus unu un link cu in site care spunea asta
Ai studiat macar provenianta "numelui" pe care tu il cunosti ca fiind Dumnezeu? In primul rand Dumnezeu este pronume personal, nicidecum substantiv(asa cum cunosc majoritatea crestinilor), din aceasta cauza prescurtandu`se D-zeu(Domnul+zeu=Dumnezeu,D-zeu), iar la Dumnezeu poti face referinta doar cu pronume gen El, luandu-L, ocrotindu-I etc.Sti care sunt gunoaiele? Sunt aceia ce jignesc anumite persoane fara ca macar sa detina minimul de informatii despre subiectul abordat de ei
Tu vb despre insusi cuvantul, cateva litere alaturate, si prescurtari din astea nu se fac cu numele Domnului, cu altele, cu a Lui nu Si tu nu te ingrijora stiu gramatica foarte bine iar religia si mai bine asa ca cunosc tare bine Maria Sa.intr-adevar ma simt un gunoi pentru ca-mi pierd acum timpul incercand sa va contrazic sau sa incerc sa dovedesc ceva, eu pentru mine stiu ce-mi trebuie...