| Alex a întrebat:

Mahomed a fost un pedofil sau nu? Argumentati raspunsul, va rog.

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Si cine ar fi condamnat asa ceva la vremea aia si mai ales pe el? Nici nu stiu macar daca termenul era cunoscut sau, daca nu termenul, macar faptul in sine.

| ghiolbitza a răspuns:

Pedofilia, incestul, homosexualitatea, raportate la timpul istoric la care faci tu referire, nu au fost tratate si condamnate ca in timpul in care traim noi. Mohamed/Mahomed a avut nevasta de 13 ani pe care a *****-o. Legea dupa care suntem noi condusi catalogheaza acest fapt ca infractiune - pedofilie si o condamna. In vremea lui Mahomed nu existau aceleasi legi si valori morale ca astazi. Prin urmare, daca privesti si judeci din perspectiva actuala moderna, Mahomed a fost un pedofil si trebuie condamnat. Daca te raportezi la timpul istoric si conditiile sociale, morale si religioase ale vremii sale, Mahomed nu a facut nimic rau.

| JeSa a răspuns:

Bah tu esti baut? Sau ce-i cu intrebarea asta?

http://www.TPU.ro/......ul-va-rog/

| doctorandus a răspuns:

In Biblie nu scrie ca a fi pedofil ar constitui pacat. Conform marelui comentator al Bibliei, Rashi, care a socotit varsta Rebecai functie de eveninmentele descrise in scriptura, Rebeca s-a casatorit la varsta de trei ani, asa ca din Biblie reiese ca fetele se pot casatori incepand cu varsta de trei ani.

| darrio2007 a răspuns:

Tu nu ai ce scrie la ora asta? Esti baut sau ai probleme la mansarda? Cum sa fie pedofil.Ai citit ceva despre el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mahomed al doilea cuceritorul constantinopolelui era gay.si daca radu cel frumos nu era major la vremea aia, mahomed al doilea era si pedofil.nu stiu cat de documentat a fost romanul caderea constantinopolelui, dar acolo am intalnit multe date legate de perioada aia, si despre personaje istorice si politice ale vremii respective.