Si cine ar fi condamnat asa ceva la vremea aia si mai ales pe el? Nici nu stiu macar daca termenul era cunoscut sau, daca nu termenul, macar faptul in sine.
Pedofilia, incestul, homosexualitatea, raportate la timpul istoric la care faci tu referire, nu au fost tratate si condamnate ca in timpul in care traim noi. Mohamed/Mahomed a avut nevasta de 13 ani pe care a *****-o. Legea dupa care suntem noi condusi catalogheaza acest fapt ca infractiune - pedofilie si o condamna. In vremea lui Mahomed nu existau aceleasi legi si valori morale ca astazi. Prin urmare, daca privesti si judeci din perspectiva actuala moderna, Mahomed a fost un pedofil si trebuie condamnat. Daca te raportezi la timpul istoric si conditiile sociale, morale si religioase ale vremii sale, Mahomed nu a facut nimic rau.
In Biblie nu scrie ca a fi pedofil ar constitui pacat. Conform marelui comentator al Bibliei, Rashi, care a socotit varsta Rebecai functie de eveninmentele descrise in scriptura, Rebeca s-a casatorit la varsta de trei ani, asa ca din Biblie reiese ca fetele se pot casatori incepand cu varsta de trei ani.
Tu nu ai ce scrie la ora asta? Esti baut sau ai probleme la mansarda? Cum sa fie pedofil.Ai citit ceva despre el?
Mahomed al doilea cuceritorul constantinopolelui era gay.si daca radu cel frumos nu era major la vremea aia, mahomed al doilea era si pedofil.nu stiu cat de documentat a fost romanul caderea constantinopolelui, dar acolo am intalnit multe date legate de perioada aia, si despre personaje istorice si politice ale vremii respective.
DeProfundis99 întreabă: