Nu! De asta vă urez să rămâneți fără casă, bani, familie și prieteni, ca să aveți mai mult timp pentru Dumnezeu, desigur.
"Inceputul Intelepciunii, este frica de Domnul" Viata cu Hristos este o nadejde fara sfarsit, dar viata fara El este un sfarsit fara nadejde.
Vad ca majoritate raspunsurilor sunt tampite dar la asa intrebare asa raspunsuri...
Cred ca intrebarea trebuia sa sune:
"Esti gata sa renunti la tot ce e material pentru Hristos?"
Bine inteles ca marea majoritate a crestinilor sunt ipocriti si daca asi merge cu un pistol si i-as pune sa aleaga dintre viata si Hristos 99, 99% din ei ar alege viata.
Buna!
Daca omul nu ar mai avea nevoie de nimic altceva,nu cred ca Dumnezeu ne ar mai inzestra cu harul de a fii parintii,de a ne oferi ocazia sa ne caim pentru gresalele noastre,de a cere mantuire.
Numai ca noi pe Dumnezeu nu l vedem,nu l auzim, El vorbeste prin noi, El traieste in fiecare dintre noi!
Tu, cel mai prost om de pe TPU ai curaj sa zici ca inteligenta ta e superioara? Ai sters intrebari in care te-ai facut de tot rahatul si acum iar postezi aici?
Pai daca tu il ai pe hristos in tine, lasa-mi mie averea ta si tot ce ai. Crezi ca se poate?
Apropo, inca te mai dai mare crestin cand tu de fapt crezi in teoria lu darwin?
Eu nu am cerut in mod expres pentru mine ce ai tu. Poti merge cu mine sa cautam o familie nevoiasa si sa vedem daca ii dai tot ce tu ai. Doar esti crestin si nu ai nevoie decat de hristos. Merge? Nu crezi in teoria lui darwin? esti sigur? Uite aici un link cu ce ai spus tu acum ceva vreme. Chiar daca ai sters, tot mai am un printscreen ratacit.
http://www.imagehousing.com/image/914910
Nu cred ...fiecare om are nevoie doar de mantuire ...si credinta in Hristos :*. Doamne ajuta!
Renunta la macare,apa, casa, societate etc. si ramai cu Hristos. Dupa aceea fac eu pe clarvazatorul si iti prezic moartea cam intr-o saptamana
Credinta si mantuirea daca o ai dumnezeu iti da tot ce ai nevoie sa traiesti
Pff,nu vă suport pe ăștia care judecă oamenii după religia pe care o au.
Băi, vezi că dumnezeul tău se supără dacă înjuri, așa că vezi ce faci și nu mai deschide gura când nu trebuie.
Cat de penibil judecati. Daca nu faceti voi lucrurile cu mana voastra, nu o sa va pice din cer.Cu ce te ajuta daca il ai pe hristos in tine,iti da el mai multa minte,iti da el sa mananci, iti tine de cald, eu zic ca nu.Stai tu si nu mai fa nimic, ca-ti pica para malaiata in gura lui natafleata.Nu invata nimic din carti,ce rost are,ca doar nu te ajuta cu nimic stiinta,citeste biblia si pocaieste-te, dar nu pune intrebari, ca nu are nimeni raspuns la ele...scuzati-mi refularea, mi se intampla rar
Nu te lua dupa ei sunt ipocriti fac pariu cas morti dupa banii
Totul este trecator, chiar si viata. Alaturandu-va lui hristos credeti ca depasiti conditia de fiinta umana? Faptul ca numesti niste persoane scursuri ale societatii releva faptul ca esti o persoana rea.Doar pentru simplul fapt ca ai o gandire ingradita, arata ca nu esti impacat cu tine insuti, ca ai probleme.Cu ce te deranjeaza un ateu? Un ateu poate fi mai bun decat un credincios evlavios. Poti sa faci fapte bune si fara sa crezi in zeitati si dumnezei.Din pacate, se adevereste ca persoanele credincioase sunt putin cam ingradite in gandire.Pe mine,o atee,nu ma deranjeaza cum gandesti, e treaba ta, atat timp cat nu ma deranjezi si nu atentezi la integritatea mea fizica.Cat despre gandirea mea, nu e treaba ta cum o fac, atat timp cat nu te deranjez.
Hey,de ce vorbesti asa.Ar trebui sa dai dovada de intelepciune si sa nu mai judeci, parca asa va invata dumnezeul vostru sau macar asa ar trebui sa te comporti etic si moral.
Lucrurile lumesti si materiale nu conteaza.As putea pierde totul cu bucurie daca L-as castiga pe Isus Hristos!
Daca ar vedea saracul om(Iisus) cat e de celebru, cred ca s`ar minuna si el.
Nu! El este de ajuns Domnul nostru care ne ajuta mereu la greu daca credem in El.
Atunci de ce muncesti?
Nu muncesc
Cum isi castigi existenta?
Sunt pensionara
Ai ajuns la pensie doar cu Hristos?