| Mitch a întrebat:

Mai are omul nevoie de ceva in viata daca il are pe Hristos in el?

36 răspunsuri:
| 1fluturas a răspuns (pentru Mitch):

Totul este trecator, chiar si viata. Alaturandu-va lui hristos credeti ca depasiti conditia de fiinta umana? Faptul ca numesti niste persoane scursuri ale societatii releva faptul ca esti o persoana rea.Doar pentru simplul fapt ca ai o gandire ingradita, arata ca nu esti impacat cu tine insuti, ca ai probleme.Cu ce te deranjeaza un ateu? Un ateu poate fi mai bun decat un credincios evlavios. Poti sa faci fapte bune si fara sa crezi in zeitati si dumnezei.Din pacate, se adevereste ca persoanele credincioase sunt putin cam ingradite in gandire.Pe mine,o atee,nu ma deranjeaza cum gandesti, e treaba ta, atat timp cat nu ma deranjezi si nu atentezi la integritatea mea fizica.Cat despre gandirea mea, nu e treaba ta cum o fac, atat timp cat nu te deranjez.

| Cristianne a răspuns:

Cred că pe mine m-a sărit, că eu nu am decât oase, ceva mușchi și o inimă.

| Cristianne a răspuns:

Pff,nu vă suport pe ăștia care judecă oamenii după religia pe care o au.
Băi, vezi că dumnezeul tău se supără dacă înjuri, așa că vezi ce faci și nu mai deschide gura când nu trebuie.

| 1fluturas a răspuns:

Hey,de ce vorbesti asa.Ar trebui sa dai dovada de intelepciune si sa nu mai judeci, parca asa va invata dumnezeul vostru sau macar asa ar trebui sa te comporti etic si moral.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Rapplex...ce zici tu acolo?

Răspuns utilizator avertizat