| RAY a întrebat:

Mai atei cine e Michio Kaku ce a descoperit el? Eu nu prea am auzit de el dar cica e mare om de stiinta,care l-a descoperit pe Dumnezeu, a descoperit vreun leac impotriva cancerului, diabetului, a inventat ceva tehnologic, util umanitatii?

Răspuns Câştigător
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

E fizician. Nu crede in Dumnezeu.

Am vazut un interviu cu el, din care reiesea ca-i deist, ca mine.
Considera si el ca din Teoria Coardelor reiese posibila existenta a multiversului in care, daca exista, e destul de posibil sa avem un creator (bineinteles, nu atotputernic sau atotstiutor, etc., ci o fiinta normala care se supune universului din care face parte)

De altfel, studiaza impactul pe care il va avea tehnologia asupra planetei.

| RAY explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Pai crestini deja lau botezat,fiecare crestin in religia lui, secta lui, omul e catolic, ortodox, sectac in functie de cum il botezeaza astia

| Exal a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

El crede intr-o forta de inteligenta superioara si in Iisus.
"Fizicianul Michio Kaku susține că a dezvoltat o teorie care dovedește existența lui Dumnezeu. Informația a creat diferite reacții în comunitatea științifică deoarece Kaku este considerat unul din cei mai importanți savanți a timpurilor noastre, unul din creatorii teoriei revoluționare a corzilor, teoria care încearcă să explice existența întregului univers, respectată în lumea-ntreagă. Pentru a face o concluzie în acest sens, fizicianul ne vorbește de particula razelor tahion, despre care se presupune că ar depăși viteza luminii.

Tahioni sunt niște particule teoretic capabile să decodeze problema Universului, a spațiului vid, aflate între particulele materiei acestea ne permite să înțelegem înclinarea fiecărei pante.

După efectuarea mai multor lucrări, Kaku a ajuns la concluzia că trăim într-o «Matrice» :

« Consider că noi trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară și activă», « credeți-mă, tot ce numim noi astăzi noroc, numai are nici un sens.»

«Pentru mine este deja clar, noi trăim într-un plan călăuzit de reguli care au fost create și formate de o inteligență universală, ci nu din întâmplare. »"

| Exal a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Deismul e acelasi lucru ca ateismul, nici nu inteleg de ce exista termenul.

| RAY explică (pentru Exal):

Vezi iar scrii aiureli, deismul e una ateismul e alta

| Exal a răspuns (pentru RAY):

Si ateistii si deistii cred in natura, doar ca deistii o numesc in mod ironic Dumnezeu.

Iar habar nu ai ce scrii ala e panteism

Tot aia, panteims, deism, ateism.

La tine tot aia e, din moment ce minti non stop ce mai conteaza inca o minciuna in plus ca a nu dovedi ce afirmi = minciuna

Tu minți, nu vii deloc cu argumente.

Semeni pe steregoi

Rank 21.532 din 1.251.660

Ajută oamenii din 2 Aug 2018

Ultima logare: 11 Sep 2018

Data naşterii: 13 Dec 1995

Utilizator Senior

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Exal):

Exact ce am zis si eu. Sustine ca-i adevarata Teoria Coardelor. Asta n-are nimic de-a face cu Dumnezeul biblic.

Faptul ca universul nostru a fost creat de catre un cercetator din multivers nu-i absolut deloc sinonim cu a fi fost creat de Dumnezeul biblic.
Nu sustine nimeni ca acest creator ar fi omniprezent, omnipotent, omniscient.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Exal):

Ateismul e aproape de nihilism. Sustine ca nu exista nicio fiinta superioara omului.

Deismul considera ca exista o entitate creatore, dar n-are nimeni treaba cu ea. Nu ii datoreaza nimeni nimic acestei entitati creatore.

Panteismul considera ca Universul in sine este chiar Dumnezeu.

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

-Mai atei cine e Michio Kaku - _ muritor de foame caruia i se acorda prea multa atentie
-cica e mare om de stiinta- _ maichia
-care la descoperit pe dumnezeu- pai sa-l acopere cineva pe dz ca poate ii e frig
-vreun leac impotriva cancerului- _ cancerul in sine e un leac
-a inventat cea tehnologic, util umanitati?- _ sa traga apa la vasul de toaleta, saru mana!