| AvalohAlyn a întrebat:

Mai aveti speranta in Dumnezeu?

12 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Unii traiesc cu speranta, unii nu vad capatul "tunelului" dar eu am CERITUDINEA ajutorului de la Dumnezeu.

| DeyCj a răspuns:

Nu.Persoana Dumnezeu este doar SF.De ce aș avea speranțe într-un idol inventat de oameni?

| AC4S4 a răspuns (pentru DeyCj):

Nu poți avea speranță în El dacă nu ai credință.

| mentholinks a răspuns:

Tot ce mai sper de la El este sa faca dreptate fiindca se pare ca oamenii nu sunt in stare. In rest, ce-o fi, o fi.

| Lioana a răspuns:

Speranta moare ultima.

| Mircea08 a răspuns:

Speranta e putin spus - Pentru mine Dumnezeu este temelia pe care eu im construiesc viata. Daca El nu imi cere altceva decat SA FIU UN OM NORMAL, de ce sa caut sa fiu anormal? pentru ca e anormal sa furi, sa ucizi, sa minti, sa urasti, sa provoci suferinta fizica sau sufleteasca unor fiinte, etc.

| suntserios a răspuns (pentru Mircea08):

Hai sa o luam de la capat, cand ai vorbit cu el sa iti zica sa fii normal?

| Mircea08 a răspuns (pentru suntserios):

Dumnezeu a spus la toata lumea, este scris in Evanghelie, iar ce este scris in Evanghelie este ADEVAR pentru cei care cred in Dumnezeu. De acolo stiu si eu. Cunosc faptul ca pentru diavol tot ce spune Dumnezeu este anormal iar normal este invers. Mai stiu ca multi oameni considera normal ceea ce le convine lor asa ca iau sfaturi si de la Dumnezeu si de la diavol - acestia sunt cei care slujesc la doi stapani.

| Mircea08 a răspuns (pentru Mircea08):

Raspunsul nu l-am dat pentru tine deoarece tu nu aveai nevoie de un raspuns, eu l-am dat celor care au nevoie de el

| suntserios a răspuns (pentru Mircea08):

Aha, deci tu slujesti niste oameni care acum mult timp au scris o carte. Ok am inteles. De aia si gandirea primitiva la multi habotnici. Se leaga lucrurile acum, ma mai lamuresc si eu.

| AlexDarius3 a răspuns:

Da, pentru ca sunt la liceu sad

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

La fel poti intreba daca mai ai speranta in Mos Craciun si in Iepurasul de Paste. Eu presupun ca odata cu varsta, veti dobandi putin mai multa inteligenta si personalitate, debarasandu-va de astfel de mituri puerile.
Pana atunci, dragi copii, credeti in ce vreti voi!