Ti ai da viata pentru ceva care simti ca este real?
Cand la oamenii aia simpli, sfinti considerati astazi care au aparat invataturile lui Hristos.
Dumnezeu te iubeste, si ti se va descoperi in masura in care tu il vei cauta.
Crezi ca Dumnezeu-Tatal te ar minti, te ar amagi. te ar indruma sa du-te si bea alcool, bate ti familia, fa rau altora!
Dumnezeu si a trimis in lume Fiul, iar Iisus sa rastignit de bunavoie pentru ca ni se ierta pacatele.
Nu vreau sa te fortez cu nimic, sau sa te amagesc.
Eu aleg sa cred pentru ca nu va alta cale.
Animalele nu sunt ca si noi, au si ele un suflet care le indruma sa ne "slujeasca" ma depaseste!
Dar eu, tu, el restul au constiinta.
Nu ii lasa pe cei care vor sa te abata de la drumul tau.
Zic sa te gandesti, doar nu amana foarte mult. Stiu ca in adancul tau ai vrea sa afli. Si uite daca nu esti convins, fa bine. Da le saracilor. o paine, un mar ceva din putinul tau. Poate ca nu vei constientiza acum, dar sunt sigur ca legatura ochilor tai va disparea.
Nu te judec. Fiecare alege ce vrea!
Scuze, poate pierd elefantul din camera: ai cerut o intrebare care are plusuri si minusuri.
Acum vrei sa duci discutia la infinit despre ce este logica?
Daca nu ti-am raspuns la intrebare, te rog imi spui punctual unde am gresit, ca poate iti pot raspunde.
Sper ca nu astepti sa raspund exact cum vrei tu... ca atunci nu inteleg care-i rostul intrebarii tale...
M-am referit la logica religiei, nu a punctului tău de vedere. Pur și simplu vreau să știu niște chestii, cum ar fi părerea celor care cred și care nu, de aceea am pus această întrebare. Omul cât trăiește învață. La fel și eu fiind mai tânăr, am nevoie de răspunsuri și păreri.
Îmi place să fac bine, să zâmbesc celor din jur și să ofer ceva celor nevoiași care nu întind mâna. Dar nu trebuie să cred că cineva mă iubește, dacă eu nici nu am făcut cunoștință cu acel ceva sau cineva. Totuși eu iubesc, poate o persoană, poate mai multe, dar și lucrurile simple și frumoase. Cât despre a-mi da viața pentru a salva o alta, nu mi-aș da-o nici dacă aș salva o întreagă țară. Dar aș sări în ajutorul celor aflați în pericol de moarte, mai ales dacă sunt cei la care țin.
.chiar că ne asemănăm, blasfemie
hmm, mie îmi place al tău, Sister Mary Eunice, personajul mieu preferat ^^