anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai bine maimuta decat oaie sau oaie decat maimuta?

14 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Mai bine este sa fi OM in adevaratul sens al cuvantului.

| aliceinchains a răspuns:

Bună întrebarea. Mai bine maimuţă decât oaie!

| Inferno a răspuns:

Mai bine om.

| OOOLEOOO a răspuns:

Mai bine leu (Rastafarian)

| DrugFree a răspuns:

Nu prea inteleg continutul revelant al intrebarii. E o intrebare religioasa, sau una simpla?

| anonim_4396 explică (pentru DrugFree):

Termenul de "maimuta" e folosit de unii crestini pentru a insulta ateii. Crestinii se mandresc spunandu-si "Oi". Acum ai priceput intrebarea?

| DrugFree a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci să vedem: Mai bine e să trăiești după reguli scrise într-o carte, sau mai bine e să ai explicații raționale? Cred că a două variante. Dar eu zic așa : Mai bine o maimuța rațională decât una inculta.
Mai bine e să dovedești un anumit lucru decât să îl susții ceva care nu ai dovedit.
Totuși și eu cred în Dumnezeu, doar că eu cred că nu s-a întâmplat cum a făcut Biblia. Eu cred că Dumnezeu a fost renumitul Bing Bang. Biblia e o carte scrisa de oameni care au vrut sa fie impuse reguli dar nu au avut cum.

| DrugFree a răspuns:

Perfect raspunsul, dar trebuia sa ti-l adresezi tu singur.

| RAY a răspuns:

Maimuta rationala decat oaie ignoranta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aici se vad "cei 7 ani de-acasa", "educatia primita la scoala"," tolearanta crestina","iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti", si multe alte lucruri de genul din partea unui retardat care se lauda ca are peste 40 de primaveri si o arde crestin. Mori in chinuri groaznice.

Răspuns utilizator avertizat
| Zeflemitoarea a răspuns:

Maimuţă, în sensul că ateii cred în evoluţie?
Şi oaie, în sensul că la creştini se aplică spiritul de turmă? thinking

| DrugFree a răspuns (pentru Zeflemitoarea):

Eu asa am inteles.

| anonim_4396 explică (pentru Zeflemitoarea):

Da.

Întrebări similare