| Nilsson a întrebat:

Mai clar de atat ce vreti?

https://www.digi-world.tv/......mosi-23351

„Cercetatorii sustin ca intreaga specie umana se trage din doi stramosi ce au trait acum sute de mii de ani si ce au supravietuit unui cataclism ce a decimat viata pe Pamant.

Experti de la Universitatea Rockefeller, in parteneriat cu Universitatea din Basel, au studiat "codul de bare" (portiuni de ADN) al 100.000 de specii - inclusiv al oamenilor - si au dedus ca ne-am tras dintr-o singura pereche de adulti, potrivit Daily Mail.

Studiul incredibil, publicat in jurnalul Human Evolution, sustine oamenii nu sunt un caz unic. 9 din 10 (sau 90%) din toate animalele ce traiesc astazi se trag din stramosi ce au trait acum mai putin de 250.000 de ani, ceea ce rescrie complet teoriile despre evolutie.

Potrivit cercetatorilor, un cataclism global a nimicit o parte semnificativa din viata de pe Pamant, motiv pentru care majoritatea speciilor ce traiesc astazi nu au o diversitate genetica atat de considerabila.

Oamenii, ce s-au raspandit in toate colturile lumii, ar fi trebuit, teoretic, sa aiba o diversitate genetica mai mare decat ceea ce vedem astazi, potrivit cercetatorilor.

Acest studiu pune sub semnul intrebarii teoriile despre evolutie si istoria Pamantului. Momentan, se crede ca ultima mare extinctie a avut loc acum 65 de milioane de ani, insa studiul sugereaza un eveniment global ce a avut loc relativ recent."

14 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Între Eva mitocondrial și Adam cromozomal Y sunt câteva milioane de ani distanță boss.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Nu rezulta de nicaieri ca aia doi oameni ar fi fix Adam si Eva din Biblie.
De fapt, contrar cu ceea ce ai vrea tu, articolul nu neaga si nici nu afirma ca exista lui Dumnezeu.

| BogdantheDreamer a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Ne poti da exemple de alti doi stramosi ai omului despre care se vorbeste in istorisiri, pilde, alte religii..etc. Acum chiar nu imi amintesc. Cunosti alta istorisire care sa aiba la baza nasterea omenirii prin contactul unui barbat cu o femeie?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru BogdantheDreamer):

De ce am denumi mainutele?
Cum am zis si in raspunsul de mai sus. Articolul ala nici macar nu vorbeste de existenta lui Dumnezeu.

| SG1995 a răspuns (pentru BogdantheDreamer):

Uite o chestie: De unde știi că sunt fix Adam și Eva ci nu Geb și Nut ai egipteniilor?

| BogdantheDreamer a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Exact. Nici nu vorbeste de existenta lui Dumnezeu. Tu esti singurul care s-a frustratwinking din primul comentariu.

Dar nu esti curios? Nu ai nici un comentariu...Cine crezi tu ca ar fi cei doi stramosi?

| BogdantheDreamer a răspuns (pentru SG1995):

Asa spune articolul ca erau umani, nu zeitati. Din partea mea poti sa te inchini si lui Anubis, sau unui cartof, e tot una. La fel ca dragostea, credinta nu merge cu forta.

Boss ideea e aceeași, de ce n-ar fi primul cuplu
Fu Xi & Nuwa din mitologia chineză, sau Ask & Emla din cea Germanică de ce taman mitul vostru e cel mai corect?

| BogdantheDreamer a răspuns (pentru SG1995):

Pentru e mine e singurul adevar. Daca pentru tine este doar un mit e problema ta.

"Boss'' de ce taman "mitul" cu Adam si Eva e problematic pentru tine?
Adica daca spuneam ca Ask si Emla au fost primi oameni ma aprobai si cadeai in genunchi sa te rogi lui Dumnezeu?

Fi cum vrei tu. Uraste-l pe Dumnezeu, rastalmaceste Evangheliile, huleste cele sfinte, sau acepta-l pe Dumnezeu si iubeste-l. Dupa moarte vom afla ce se va intampla.

Vai ce dramatizăm, îmi zici mie cum poți urâ o ființă fictivă, e ca și cum mi-a spune că-l urăsc pe Harap-Alb. Nu boss, nu urâsc pe nimeni, dar ești penibil atunci argumente subiective și ilogice apoi te plângi că nu ești luat în serios. Articolul de sus în sine e o glumă proastă, nu are nicio referință oficială, nici date exacte. Și ți-am zis, dacă ar fi real articolul ce te face să crezi că se referă la Adam și Eva și nu la alt cuplu primordial? Dacă era singurul mit de genul, mai că-l luam în serios, dar nici așa.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru BogdantheDreamer):

Maimuta Z si maimuta T.

| Mclaren12 a răspuns:

Cica Universitatea Rockefeller. Du-te cu jîdanii tai de aici :))
Vad ca astia incearca acum sa mixeze ateismul cu crestinismul si sa inventeze teorii care sa lege deopotriva evolutionismul de creationismul biblic. Doua teorii evreiesti false puse in aceeasi oala n-o sa duca decat la o alta teorie evreiasca la fel de falsa. Faptele, chiar daca tu nu le constientizezi, raman la fel de valide, anume ca Adam si Eva din biblie nu au existat niciodata si au fost furati din alte religii.
http://pmrb.net/......nd-part-1/

Incercarea asta de a inventa explicatii stiintifice pentru povestile crestine nu face decat sa contribuie la propaganda crestina care v-a spalat voua creierele in ultimii 1700 de ani.

| 6684464 a răspuns:

A fost cel putin un cercetator geolog care si-a dedicat viata cautand dovezi ca pamantul exista de ordinul miliardelor de ani, nu de ordinul miilor si nu a gasit. Ai zice ca a vorbit cu experti ce calculeaza varsta Pamantului cu aparatura profesionala... EVIDENT ca a vorbit cu ei, cu cei mai cei, si EVIDENT ca au fost raspunsuri probabile, nesatisfacatoare, a cautat mai departe si NIMIC nu a demonstrat ca Pamantul are o varsta de ordinul miliardelor de ani sau ca are nevoie de o asemenea varsta ca sa arate ca in prezent.

Oamenii cauta tot felul de lucruri ca sa-L indeparteze pe Dumnezeu, asa cu a zis si Isus... oamenii se nasc cu poftele firii pamantesti si nu si le poti insusi daca Dumnezeu exista pentru ei. asa ca incearca prin orice mijloace sa se minta singuri.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Desi cred in creationism, totusi sunt doar niste afirmatii, nu ni se spune cum au ajuns cercetatorii la acea concluzie.