| fearlessss a întrebat:

Mai e cineva pe aici care crede si in evolutie si in Dumnezeu dar sunt singura "nebuna"?laughing)

Răspuns Câştigător
| Radeas1 a răspuns:

Toţi suntem nebuni într-un fel sau altul.
Depinde. Nu ai specificat corect cum crezi. Ei bine, eu cred în amândouă simultan.
Cred că Dumnezeu a creat lumea, şi a lăsat-o să se dezvolte, dându-i puţin ajutor.
Ce scrie în biblie a fost, este, şi o să fie S.F

| fearlessss explică (pentru Radeas1):

La fel cred si eu...

14 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Exista teisti care accepta micro evolutia, ca na, e logic ca organismele vii se adapteaza mediului, dar au nevoie disperata sa creada ca n-o sa moara si astfel cred in diferiti zei care le promit viata vesnica, altfel i-ar ajuta mintea sa inteleaga ca rasa dupa rasa dupa rasa dupa rasa bla bla bla inseamna specie noua.

| milan9 a răspuns:

Compatibilitati exista intre "Creator"/ creationism si "evolutie". Creatorul a putut fara probleme (fara contradictii in referatul biblic) ca creeze lumea prin "evolutie".
Ceea ce este numită în general "evoluţie" poate să nu fie altceva decât "influenţa" şi intervenţia PROGRESIVĂ a lui Dumnezeu în creaţia.

Creaţia nu a fost făcută cu un simplu "click", nici într-o ordine simultană, ci într-o ordine progresivă!

Cert este că fără o intervenţie specială, nu există "de la sine" creştere, devenire, sau evoluţie.

| sublime89 a răspuns:

In care "dumnezeu" crezi tu? Pun pariu ca nici tu nu stii, doar ai impresia ca stii. Sa crezi in dumnezeul crestin e imposibil in aceasta situatie, pentru ca in biblie apare chiar opusul evolutiei. Nu degeaba au fost atat de deranjati crestinii de aceasta teorie timp de 150 de ani.

| fearlessss explică (pentru sublime89):

Eu cred in Dumnezeu adica, sa-i zicem o forta superioara, practic ''energie superioara'' complexa din care a rezultat ''energie'' incat s-a creat intreaga lume. Nu cred in Biblie.

| sublime89 a răspuns (pentru fearlessss):

Inteleg. Atunci e vorba de cu totul alt "dumnezeu", la care ne putem referi folosind si termenii "Natura" sau "Univers". Ideea e ca acest "dumnezeu" nu e tocmai un zeu, asa cum si-au imaginat oamenii zeii pana acum. Nu e un zeu la care sa te poti ruga, sau care sa intervina in vietile noastre. Nu e tocmai un zeu caruia sa-i pese de noi, si care sa gandeasca intr-un mod asemanator noua. Un astfel de zeu e ca si cum nici n-ar exista.

| Alcyon a răspuns:

Nu, nu esti singura si nu esti nebuna.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Intrebarea asta ai pus-o ca sa ne arati ca nu crezi in Dumnezeu, ci in evolutie.
Extraordinar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha.eu cred intr-o evolutie cae nu-l scoate pe Dumnezeu din ecuatie.

| Blamely a răspuns:

Nu ești singura, am mai întâlnit oameni ce încercau să împace cele două teorii.

| CranK71 a răspuns:

Depinde, daca tu crezi in dumnezeul biblic despre care iti povestesc toti preotii in biserica, ca a inviat si a zburat la tasu si in evolutie in acelasi timp, inseamna ca esti la propriu nebuna...

| Diabolik94 a răspuns:

Nu esti singura "nebuna".Mie mi se par la fel de logice ambele teorii.

| Happy4you a răspuns:

Nu esti nebuna laughing
Este foarte bine ca tu crezi in aceste doua lucruri, chiar daca sunt diferite din multe puncte de vedere.
:*

| dragutzu258 a răspuns:

Eu cred!