Ce înțelegi prin a-L urma pe Iisus? adaptat la sec 21.
Sa faci voia Lui si a lui Iahve practic .
"Ce înțelegi prin a-L urma pe Iisus? adaptat la sec 21. "
Apocxalipsa 14, 12. Aici este rãbdarea sfintilor, care PAZESC poruncile lui Dumnezeu si CREDINTA lui Isus.
De depresie se poate scapa si anxietate de TOC nu prea. alergatu ajuta foarte mult in aer liber da tu nu cred fiind foarte anxios, incearca sa iti cumperi o banda de alergat si faci zilnic alergari pe banda asa vei scapa si de kg nedorite
Ai putea sa mergi la sala dar iar nu poti. sincer nu cred ca te mai poate salva nimeni, doar tu esti singurul care o poate face.
Cautal pe laurentiu marga pe Facebook si vorbeste cu el se pare ca omu asta o ajutat multa lume ceea ce psihiatri nu au putut. contacteazal cat mai repede posibil, vezi ca e si pe Youtube.
In primul rand cauta un preot duhovnic, căruia sa ii vorbesti despre problemele tale! Ei sunt in linia 1, fără ei spitalelele de psihiatrie ar fi pline.
Am tot bantuit forumul asta de ceva ani. Nenica asta de mai sus este un crestin avid si este in depresia asta probabil dinainte sa gasesc eu site-ul asta. Niciun preot si nicio rugaciune n-o sa-l ajute cu nimic. Depresia nu se trateaza cu mai multa indoctrinare religioasa, ci prin infruntarea problemei in sine de la radacina. De exemplu cine este depresiv ca nu are prieteni, nu de va vindeca de depresie cu mers la preot si rugaciuni, ci prin iesit in lume si cunoscut oameni noi. Este o bariera pe care oamenii si-o auto-impun datorita depresiei, de asta multi se complac in situatie si stau asa ani de zile.
Daca nu l-ati cunoscut pe Dumnezeu sau cuvantul Lui, va dati seama ca sunteti in depresie. Eu de ce nu sunt in depresie? Ce explicatii are stiinta de data aceasta?
Nu zic ca sunt eu in depresie, doar am descris ce cred pe baza experientelor din trecut. Asa cum am zis oamenii sunt depresivi din anumite motive personale, tu de ce ai fi in depresie fara niciun motiv? Simplu fiind crestin nu scapi de depresie. Apoi mai este si efectul placebo, poti sa-ti induci subconstient ca daca te rogi in fiecare seara sau mai stiu ce, o sa te simti mai implinit si mai impacat cu sine, si asta iti pacalesti subconstientul sa-ti transmita. Efectul placebo a fost testat cu succes in trecut. De asemenea si faptul ca in subconstient sunt "stocate" 95% din gandurile constiente. Apoi, daca ar fi sa ne luam dupa stiinta din zilele noastre, inseamna ca depresia ar fi ceva boala psihica si ar trebui tratata cu pastile, ceea ce este fals si inutil.
Majoritatea spus de tine nu stau asa in realitate. Deci daca sunt crestin, nu scap de depresie, dar daca ma rog, scap... cine sa te mai inteleaga si pe tine?
Crestinismul in sine nu tine de realitate. Poate n-ai inteles ce-am zis asa ca voi reitera.
Nu scapi de depresie prin simplul fapt ca esti crestin pentru ca depresia are loc datorita unor motive personale de care unii sufera. De ce ar fi cineva in depresie fara niciun motiv indiferent de religia sa?
Apoi rugaciunea nu alunga depresia, ci este un efect placebo, o convingere subconstienta pe care ti-o impui singur.