| slyde a întrebat:

Mai oamenilor. nu am treaba cu cei care nu cred in Dumnezeu dar vreau sa va indreptati haideti sa credem in Dumnezeu ce pierdem chiar daca nu exista? nimica dar daca nu credem in el si el exista. suntem pierduti de ce sa nu ne zicem Tatal Nostru o singura data pe noapte? Dece sa nu mergem 1 la 2 saptamani la Biserica? Dece sa nu ne rugam Domnului putem fi salvati toti putem fi salvati dar noi nu vrem suntem prosti nu stim ca Dumnezeu ne ajuta mereu si e cu noi! Exista si un demon care te face sa il crezi preten mergi cu el bei te distrezi. Esti beat cand mergi acasa iti pune piedica de mai si cazi el e rau sa il slujim pe Dumnezeu! Caci el exista Biblia nu a fost creata deajaba! Cine crede in Dumnezeu si il iubiti lasati post!

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Am fost invatata de mica sa cred in D-zeu si cred si acum

15 răspunsuri:
| hate1t4ll a răspuns:

Am ras bine.

NOname
| NOname a răspuns:

Tu crezi că sunt puţini cei care contribuie la cea mai mare afarece a lumii, religia?

Lasă preferinţele religioase oamenilor în pace şi vezi-ţi de ale tale. Şi stai liniştit(ă), şcolile şi aşa îndoctrinează destul, n-ai tu treabă.

| ººShakeªª a răspuns (pentru NOname):

Esti super! sa mor! merci ca ma sustiiwinking

| NOname a răspuns (pentru ººShakeªª):

Ar fi mai bine să-ţi retragi afirmaţia. Nu de alta, dar n-aş vrea să te văd murind de tânăr.

| ººShakeªª a răspuns (pentru NOname):

Nu mi-o retrag! nu te-am jignit cu nimic!winking

| NOname a răspuns (pentru ººShakeªª):

Tocmai, m-ai supraestimat. Nu ţi-e frică?

| Thunderstruck a răspuns:

Troll, clar.

| MioaraParalescu a răspuns:

Eu cred cu tarie in Dumnezeu!

| RAY a răspuns:

Dovediti voi ca exista dumnezeu apoi mai vorbim despre acel iad imaginar crestin

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Toti oamenii stiu ca exista Dumnezeu.
În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
Romani 1:20
Putini vor sa se schimbe insa.
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

Ce e greu de inteles?
Isus Hristos a avertizat de zilele din urma cand multi vor cadea de la credinta si va fi teroare, uite-te si tu ce e in lume azi, o planeta intreaga cu cativa oameni care vor sa iL urmeze cu adevarat pe Isus Hristos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te mă şi culcă-te!

| Morrígu a răspuns:

yawn Fă-te popă!

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.
Auzi, draga, dar nu mai bine crezi in TINE, ca poti sa duci o viata dreapta si un pic folositoare altora?
Nu sunt necredincioasa, dar eu personal nu doresc sa fiu salvata.
Vreau sa traiesc in asa fel incat sa fac lucruri bune in viata mea, si nu sa plang pe la icoane de iertare, ca am gresit.

| Calininio a răspuns:

Mai omule, nu am treaba cu tine ca tu crezi in Dumnezeu, dar vreau sa te destepti. Hai sa nu crezi in Dumnezeu, ca ce pierzi daca el exista? Nimica, dar daca tu crezi in el si el nu exista ramai de prost. Esti pierdut sa te duci la o ora de fizica pe saptamana? De ce sa nu citesti 1 sau 2 capitole din teoria evolutiei? De ce sa nu inveti tu ca sa iti fie creierul salvat? Creierul e mereu cu tine si te ajuta! Exista si prostia care te face sa crezi ca e bine sa fi o oaie si sa mergi dupa turma. Stiinta exista, de aia au aparut atatea carti! Cine are ratiune se informeaza si afla cum a fost creata lumea, si nu pica de prost.

| slyde explică:

Ma asteptam la aceste raspunsuri cu troll. chesti oke o sa ne para rau... dar nu ii putem cere ajutorul lui Dumnezeu cand ardem in iad.