Gresit!
Dumnezeu nu a creat nimic.Insusi el a fost creat de niste minti bolnave ale unor oameni.
De ce sa nu cred ca in spatiu exista rate zburatoare cu cap de porc? Nu am nici-un motiv sa nu cred asta, pentru ca nu s-a dovedit inca faptul ca in spatiu nu exista rate zburatoare cu cap de porc, in concluzie cred.
Exista un numar infinit de lucruri in care poti crede.
Poti crede in rate cu capete de porc, rate cu capete de biovol, rate cu capete de elefant, porci cu capete de rate, porci cu capete de elefanti, etc.
Dupa cum vezi exista n combinatii numai aici.
Deci logic ar fi sa pleci de la zero si sa alegi lucrurile credibile (asa ai sa obtii o valoare reala, un numar de credinte), nu sa incepi de la infinit si sa le elimini pe cele infirmate, ca in final tot cu infinit ramai.
Nu mai putem crede şi nu mai putem suporta înrobirea minţii omului cu lucruri inexistente.
E o laşitate să fugim de realitate.
Ne-am tot ascuns de-a lungul timpului în "dumnezei",viaţa de apoi şi pedepse veşnice.
E o diferenţă în a crede din dorinţa disperată de a fi adevărat ceea ce crezi,ceea ce evident că nu poate fi,şi bunul simţ de a accepta realitatea.
Cu lucruri reale, vizibile, testabile şi dovedibile.
Întotdeauna s-a căutat complicarea vieţii.
Cel mai probabil, există anumiţi oameni cărora dacă le iei religia, nu au pentru ce să mai trăiască.
Atât de josnici şi de imaturi sunt anumiţi oameni.
Căci specia umană e capabilă de lucruri mari.
Eu sunt asa si asa. daca vrei sa mai vorbim despre asta lasa-mi un mesaj pe privat
Dumnezeu a creat lumea, cerul, soarele, oamenii tot universul si viata. Dumnezeu este cel mai puternic in tot sensul. Cel mai sfint. In el trebuie sa credem el a fost este si va exista. Mai rau de cei ce nu cred...
Fiindca el ne face sa traim.
AreYouMine întreabă: