Pe Dumnezeu il gasesti pe genunchi, citind Cuvantul Sau, frecventand o Biserica. Nici intr-un caz pe TPU! (Desi sunt persoane care L-au cunoscut pe Dumnezeu prin intermediul acestui site, dar ei L-au cautat cu o inima sincera si curata).
"Mai sunt si altii" Inseamna ca exista persoane care au devenit atei sau crestini din cauza acestui site?!
Si nu, nu cred ca TPU are o asemena influenta asupra oamenilor.
Cu asa o intrebare va dati arama pe fata. Deci rolul vostru este de a i convinge pe crestini sa devina atei. Nu stiam de ce voi sunteti asa de agresivi si nu stiam de ce debitati numai prostii. Acuma stiu. Ca sa ii faceti pe cei slabi sa vina la voi si sa ingroase randurile ateilor. Bine ca ne ai avertizat cu intrebarea ta.
Dar tu de ce nu mai crezi in zeii Dacilor? Ei sunt parintii nostri.
Majoritatea care intra au idei fixe si convingeri absolute, nu sunt deschisi spre nimic nou am mai pus eu o intrebare pe TPU in care dialogam cu crestini ei pun intrebari retorice si atat, degeaba dialogezi cu ei e timp pierdut nu ai cu cine discuta, baza unui crestin e credinta = fantezia
baza unui ateu = dovada stiintifica
crestinul spune sa crezi in ceva ce nu se poate dovedi prin metoda stiintifica
ateu spune invers
crestinul te amenita cu iadul vesnic si prefera sa ea doar cei convine lui din vt
ateu nu te amenita cu nimic
dar se pare ca romanii sunt ca oile doar cu frica le poti stapani
nu cred ca a influentat pe cineva acest sit in nici un fel
Nu devii ateu frecventat un site anume ci devii ateu daca frecventezi periodic un lucru numit... logica.
Nu mai spune ca esti ateu ca ne faci de ras.
cum sa devi ateu pentru ca intri pe un site?
esti un mare, mare crestin.
"Mai sunt si altii"-Sa inteleg ca tu te-ai facut ateu stand pe TPU.Nu iti dau mai mult de 16 ani.
Pai normal, asa e crestinismul, contrazice toata fizica/chimia/istoria/fizica.
Alte site-uri sunt mai "cul" :> "aceeasi zona cerebrala responsabila de cat de religioasa este o persoana este si cea care se activeaza la epileptici in timpul unei crize".
http://www.descopera.ro/cultura/4588035-dumnezeu-a-fost-inventat
Ce elegant v ati jignit intre voi ateii. Imi place. jos palaria
Mi se pare puţin absurd să devii ateu doar pentru că frecventezi un site. Evident, nu este vorba despre a frecventa site-ul, ci despre a te afla între un anume fel de persoane. Dar, în opinia mea, cel ce a devenit ateu doar pentru că a ajuns aici şi-a rămas printre TPU-işti, a avut o oarecare înclinaţie spre a-şi pune întrebări înainte, sau a fost genul de persoană... nevertebrată.
Totuşi, consider că nu poţi găsi răspunsuri în întrebările pe care le pun alţii sau în răspunsurile pe care alţii le oferă, pentru că, până la urmă, avem o minte şi un suflet diferit, oricum o iei.