| Xiaoh a întrebat:

Mai sunt si altii pe aici care au devenit atei dupa ce au inceput sa frecventeze acest site?

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca or fi,au un slab caracter, sa-si paraseasca credinta parintilor sai, din cauza unui site, a unui film, a unei minciuni. oameni de nimic.

| Qinz a răspuns:

Trebuie sa fi prea prost sa renunti la convingerile tale din cauza unui site...

| EmaS a răspuns:

Pe Dumnezeu il gasesti pe genunchi, citind Cuvantul Sau, frecventand o Biserica. Nici intr-un caz pe TPU! (Desi sunt persoane care L-au cunoscut pe Dumnezeu prin intermediul acestui site, dar ei L-au cautat cu o inima sincera si curata).

| LoveToHate a răspuns:

"Mai sunt si altii" Inseamna ca exista persoane care au devenit atei sau crestini din cauza acestui site?!
Si nu, nu cred ca TPU are o asemena influenta asupra oamenilor.

| tinerelul a răspuns:

Cu asa o intrebare va dati arama pe fata. Deci rolul vostru este de a i convinge pe crestini sa devina atei. Nu stiam de ce voi sunteti asa de agresivi si nu stiam de ce debitati numai prostii. Acuma stiu. Ca sa ii faceti pe cei slabi sa vina la voi si sa ingroase randurile ateilor. Bine ca ne ai avertizat cu intrebarea ta.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
De ce? Tu aşa ai devenit?
Pe curând!

| dragos9234 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar tu de ce nu mai crezi in zeii Dacilor? Ei sunt parintii nostri.

| RAY a răspuns:

Majoritatea care intra au idei fixe si convingeri absolute, nu sunt deschisi spre nimic nou am mai pus eu o intrebare pe TPU in care dialogam cu crestini ei pun intrebari retorice si atat, degeaba dialogezi cu ei e timp pierdut nu ai cu cine discuta, baza unui crestin e credinta = fantezia
baza unui ateu = dovada stiintifica
crestinul spune sa crezi in ceva ce nu se poate dovedi prin metoda stiintifica
ateu spune invers
crestinul te amenita cu iadul vesnic si prefera sa ea doar cei convine lui din vt
ateu nu te amenita cu nimic
dar se pare ca romanii sunt ca oile doar cu frica le poti stapani

nu cred ca a influentat pe cineva acest sit in nici un fel

| RAY a răspuns (pentru tinerelul):

Ce gandire inchisa poti avea omule

| Mădă0611 a răspuns (pentru tinerelul):

"Rade ciob de oala sparta" laughing

| M25M a răspuns:

Nu devii ateu frecventat un site anume ci devii ateu daca frecventezi periodic un lucru numit... logica.

| M25M a răspuns (pentru tinerelul):

Dupa nume banuiesc ca esti tinerel la minte.

| tinerelul a răspuns (pentru Mădă0611):

Draga eu sunt cel cu golum. Te fac sa zambesti? Ma bucur. Poate imi dai si un mess sa te bucur mai tare. happy

| tinerelul a răspuns (pentru M25M):

Nu mai fi asa. De ce esti rau? Ma cunosti si dupa numele de bosorogul. Si imi aduc aminte ca ai ras la MAria Dragomiroiu. (chestia cu parul lung )

Nu sunt rau si chiar daca te cunosc, concluzia pe care ai asertat-o este puerila. No offence.

| Mădă0611 a răspuns (pentru tinerelul):

Oky. The curious case of bosorogul. laughing
Nu stau pe mess.

V de la Vendeta. Stii tu mai bine

| tinerelul a răspuns (pentru Mădă0611):

Ce ti am spus eu? Nu te fac sa razi? Ba da. E ca o terapie tongue

Ps : nu mai folosi cuvinte ca : asertat : DE CE? Nu toti sunt asa de inteligenti sa le inteleaga.

Mea culpa, voi folosi cuvinte mai simple.

Nu pentru mine ci pentru ceilalti. Sau ai uitat ca sunt si altii care citesc acest site?

Apropo
o intrebare pentru tine. Sufleteste nu suntem frati? Eu sunt Gabriel si tu Mihai care vine de la Mihail
Deci trebuie sa ne infratim nu?

| alexandra2859 a răspuns:

Nu mai spune ca esti ateu ca ne faci de ras.
cum sa devi ateu pentru ca intri pe un site?
esti un mare, mare crestin.

| Duucu a răspuns:

"Mai sunt si altii"-Sa inteleg ca tu te-ai facut ateu stand pe TPU.Nu iti dau mai mult de 16 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragos? asta ti s-a spus tie la istorie.si tu ai crezut.eu am indoieli ca m-as trage din daci, romani si maimoate.

| Thunderstruck a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai normal, asa e crestinismul, contrazice toata fizica/chimia/istoria/fizica.

| Thunderstruck a răspuns:

Nu am devenit ateu datorita acestui site, dar mi-a intarit convingerile.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Thunderstruck):

Alte site-uri sunt mai "cul" :> "aceeasi zona cerebrala responsabila de cat de religioasa este o persoana este si cea care se activeaza la epileptici in timpul unei crize".

http://www.descopera.ro/cultura/4588035-dumnezeu-a-fost-inventat

| tinerelul a răspuns (pentru alexandra2859):

Ce elegant v ati jignit intre voi ateii. Imi place. jos palaria

| DakotaRoyse a răspuns:

Mi se pare puţin absurd să devii ateu doar pentru că frecventezi un site. Evident, nu este vorba despre a frecventa site-ul, ci despre a te afla între un anume fel de persoane. Dar, în opinia mea, cel ce a devenit ateu doar pentru că a ajuns aici şi-a rămas printre TPU-işti, a avut o oarecare înclinaţie spre a-şi pune întrebări înainte, sau a fost genul de persoană... nevertebrată.
Totuşi, consider că nu poţi găsi răspunsuri în întrebările pe care le pun alţii sau în răspunsurile pe care alţii le oferă, pentru că, până la urmă, avem o minte şi un suflet diferit, oricum o iei.

Întrebări similare