Cand a fost ultima data la biserica.Sa vezi ca apoi va incepe sa-ti povesteasca...hehe.
Habar n-am lasă-l să-și spună aberațiile și când vezi că zice o tâmpenie îl întrebi despre aia.
Saur ar mai fi ceva ec sigur l-ar încuia, întreabă-l când a făcut sex ultima dată, sigur nu mai știe
Intreaba-l de ce Cultul ortodox se inchina la oase moarte(moaste) cand Dumnezeu zice clar si raspicat ca numai Lui sa ne inchinam? Si mai intreaba-l de ce popa cere bani atunci cand cununa sau boteaza pe cineva? Of...ar fi atatea de spus...
Lasa-l pe el sa isi indeplineasca sarcina ca profesor si tu il intrebi dubiile pe care le ai cand iti da ceva de invatat sau chestii de la viata care parintii tai nu ti le zic.
Intreba-l care e scopul vietii dar n-o sa stie sa rasp , sau intreaba-l daca are dovezi concrete ca exista D-zeu sper ca te-am ajutat
Poti sa-l intrebi daca a auzit de Friedrich Nietzsche, daca stie ce inseamna "rock crestin" si ce parere are despre "Sfântului Graal"(holy grail).
Pai stai mai intai sa-ti explice tema, iar apoi daca nu intelegi ceva, intrebi!
Ce-i cu tine, Crisis? Ca nu prea pui tu intrebari din astea...
In fine, eu zic sa il intrebi ceea ce nu stii din lectia ce urmeaza sa o predea. Nu de alta, dar la unele intrebari te poti incurca, el sa iti dea o replica sau sa iti raspunda cu o alta intrebare la care nu te vei descurca si exista riscul sa pari penibila.
Se referă la întrebari puse la mişto. (cred)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: