| Jardelin a întrebat:

Majoritatea ateilor dau ca exemplu de tara civilizata care "functioneaza" bine fara religie, Suedia. La prima vedere si din exterior lucrurile par frumoase, numai ca Suedia este o tara care se confrunta cu niste probleme grave care sint ingnorate total de atei atunci cind le prezinti.

Pe linga rata foarte mare a sinuciderilor in rindul tinerilor, am descoperit ca Suedia mai detine un loc fruntas la un capitol. De fapt chiar este campioana! La violuri! Frumoasa si civilizata Suedie la care ravnesc si este data model de atei este pe primul loc la vilouri! Misto, nu?

E minunata societatea ateista, nu-i asa?

Cind am spus ca o societate ateista are un singur destin - autodistrugerea, mi-ati sarit in cap!

http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
10 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Faci o selecţie observaţională de mor de râs. Ignori ce-i pozitiv, iei câteva lucruri care nu-s(de parcă există ţară perfectă) şi le pui în cârca ateilor. Asta venind de la unul care stă într-o ţară ce dă ştiri ca alea de la 17 şi care, culmea, e plină de ortodocşi. Câtă ipocrizie.

Dar ce să-ţi cer? Logică? Coerenţă? Raţiune? Bun-simţ? Papagali infecţi!

| Filip23 a răspuns:

Cele mai minunate societati ateiste au fost in Rusia si China. E drept ca fost si la noi, pana in 89. Cine nu crede sa citeasca despre reeducarea de la Pitesti, Gherla, Aiud...

| Dandanache a răspuns:

Cateva precizari utile:

There have been several international comparisons made, placing Sweden at the top end of the number of reported rapes. However, police procedures and legal definitions vary widely across countries, which makes it difficult to compare rape statistics.[7][8][9][10] For example, Sweden reformed its sex crime legislation and made the legal definition of rape much wider in 2005, [2][3][7][11] which largely explains a significant increase in the number of reported rapes in the ten-year period of 2004-2013.[12][13] The Swedish police also record each instance of sexual violence in every case separately, leading to an inflated number of cases compared to other countries.[7][10][14] Additionally, the Swedish police have improved the handling of rape cases, in an effort to increase the number of crimes reported.[7][13][15][16]

http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden

| RAY a răspuns:

Ce legatura are sincuciderea cu faptul ca omul e ateu? ciudat pentru ca pe wikipeldia se afirma faptul ca in tariile sarace din ce in ce mai multe persoane se sinucid,poate sufera de depresie din cauza frigului, multor luni de intuneric se stie ca asta causeaza depresie, se stie ca in Ungaria sunt cazuri mai multe ca in Romania iarna pentru ca ziua e mai scurta si noaptea mai lunga ma refer in apropiere de Timisoara partea aia de Ungaria, faza cu violurile dovedeste ceea ce afirmi, suedia e o tara bogata cu oaenii cultivati, onesti, harnici, muncitori etc in scimb noi dumnezeu cu mila

Răspuns utilizator avertizat
| Dorugar a răspuns:

Iti dai seama cum ar fi fost sau cum deveni Suedia daca ar fi fost o tara ortodoxa ca Romania in care stirile de la ora 17 arata adevarata fata a ortodoxiei. In plus de asta in Suedia sunt foarte multi straini raportat la numarul populatiei, iar strainii, (asa cum esti si tu) sunt socializati in tari de rahat in care educatia s-a terminat la 7 ani, si astfel violul talharia si chiar crima sunt comise cu inconstienta ca doar nu-i asa, zic crestinii ca Isus si-a sacrificat viata ca eu sa pot fura, talharii viola si ucide fara frica sau probleme cu Dumnezeu pentru ca Isus ne-a scos pe toti crestinii de sub "blestemul legii " lui Dumnezeu asa cum recunoaste si apostrolul ucigas Pavel intemeietorul diabolicei biserici crestine. uite dovada:
Galateni 3:13 Hristos ne-a răscumpărat din blestemul Legii, făcându-Se blestem pentru noi,(adica rastignindu-se pentru noi ca noi sa putem fura viola mai acatir decat popa cateodata curvarul satului. In concluzie nu societatea ateista duce catre sfarsitul civilizatiei umane, ci societatea fanaticilor religiosi sprijiniti de gloatele= turmele de oi fara minte dar cu aspect uman, care nu stiu ce sustin, dar cred mult si tare.
.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu trebuia sa inveti engleza cu Bugs Bunny si apoi sa te tavalesti cu cifre din statistici. "Number of police-recorded offences"
Suedia este o tara civilizata unde denuntul facut la politie nu este lasat pe seama divinitatilor, adica "lasa-l c-o sa-l pedepseasca Dumnezeu." Intelegi? Da, degeaba, e ca si cum mi-as pune motanul meu in calduri sa foloseasca prezervativul.
In tarile subdezvoltate exista teama, rusine si lipsa comunicarii dintre organele legii si victima.Nu stiu daca ti-ar conveni sa depui o plangere ca femeie, la un post de politie din Caracal.
Acum intelegi de ce vrem sa alocam banii aia destinati catedralei in alta parte?
Aveam inainte creioane colorate...

| Buresbista123 a răspuns:

Esti foarte superficial,atunci ce sa mai zicem de topurile in care toate tarile religioase,in special cele islamiste sunt pe ultimul loc la toate capitolele,sa nu ti mai zic de ce pedepse primesc oamenii, de ce drepturi au femeile, cum sunt tratati homosexualii etc
Suedia in special si Europa in general are de ceva timp o mare problema cu musulmanii care au invadat tarile nordice pentru a promova religia lor plina de pace si pentru a duce un trai decent intr o tara care e prin toate topurile mondiale. Uita te mai atent la numarul de crestini, islamisti si in general religiosi din inchisorile lumii si fa o comparatie cu numarul ateilor si o sa vezi tu cam care e majoritatea covarsitoare a criminalilor, violatorilor si a hotilor.Maturizeaza te oaie bleaga si nu mai pune intrebari stupide si instiga la ura, lepra umana ce esti!

| Sl1pKnoT a răspuns:

Ahahaha! eu sunt ateu si locuiesc in Suedia. De violuri nu am auzit, nu ca in Romania cel putin si crezi ca daca esti ateu primul lucru pe care il faci este sa te sinucizi? NU! Incearca sa nu vorbesti de lucruri despre care nu ai habar.