Un individ mergea zilnic la spital cu un buchet de fori, unde era internata sotia, care era in ultima faza. Cineva a intrebat::: Pentru ce veniti in fiecare zi cu cate un buchet de flori ca ea nu va recunoaste? Nu, este adevarat, in schimb eu ma cunosc pe mine!
Frumoasa poveste
Sa nu uiti...in aceasta lume, esti singur!
Te rogi ca să ce?
Dacă reușești performanța din această carte, are rost, dacă nu, nu.
https://luminitaveteleanu.files.wordpress.com/......vitale.pdf
Trebuia sa faceti o procura inainte.
Eu sunt ateu, maica-mea nu, si o simt ca se roaga si pentru mine, de aia am bulan in crestere, de cand sunt ateu. I-am zis sa inceteze, dar stii cum sunt mamele...
La medic psihiatru, ii va da tratament si va iesi din psihoza, nu mai pierde timpul cu iluzii ca nu ajuta.
Are deja tratament. Îi urmăresc schema tratamentului, ca să le ia tot timpul.
Pai atat trebuie sa faca, in rest nu are nici o importanta. Sa isi ia tratamentul si sa ai grija sa fie bine. Daca vrei roaga-te, nu conteaza.
Este chiar bine că faci asta, chiar și dacă ar fi fost sănătoasă. Dar nu trebuie să faci asta ca și cum tu ai fi ea; existența fiecăruia dintre noi este individuală și nu putem fi substituiți niciodată, indiferent daca suntem vii sau existența noastră ține numai de trecut.
Are nevoie sa discute cu un psihoterapeut. Psihoza nu e demență sa nu stie de ea.
Dpdv al religiei nu e nici o problema
dpdv al MINIMULUI BUN SIMT E SA TE DUCI LA DOCTOR
o sa ajute MULT MAI MULT SI MULT MAI SIGUR decat rugaciunile!
Rugaciunea este un dar si este singurul mod in care putem vorbi cu Dumnezeu. Fie ca il Preamarim, fie ca Ii multumim si pentru cele bune si pentru cele rele, fie ca Ii cerem. Rugaciunea este un medicament.
Are nevoie cu siguranta si de un medicament care sa ii aline suferinta in afara rugaciunii. Pe tine Dumnezeu trebuie sa te intareasca sa poti trece prin aceasta incercare. Uneori suferinta purifica.
Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință, El va ține cont de momentele când persoana în cauză era lucidă.
Poți să te rogi, pentru, și în locul ei. Bravo. Frumos din partea ta.
Ai grijă să își i-a tratamentul la timp. Și întreab-o dacă vrea să repete după tine, rugăciunea. Zici tu și o lași și pe ea să zică. Vorbește-i frumos.
Nu e nicio problema, dar tebuie sa consulte un psihiatru altfel numai cu Dumnezeu nu cred ca va trece
Absolut deloc. E bine să ne rugăm unii pentru alții. Asta înseamnă iubire față de aproape.
Nu e o problemă, ci dimpotrivă este foarte bine sa ne rugam unii pentru alții, că să ne vindecăm, așa cum ne îndeamnă Sfântul Apostol Iacov în Epistola sa din Biblie, capitolul 5, versetul 16 și celelalte.