De manele știam, chiar am o favorită în domeniu, se numește "Nu-mi lua Doamne fata", clipul își merită toți banii. Să vezi un manelist în sufragerie, îmbrăcat în pijamale, în genunchi cu un pahar de vin lângă o icoană e priceless.
Oricum, pe mine sincer rock-ul nu m-a apropiat nici de Satana nici de Dumnezeu, de fapt nu știu, dar sigur satanistă nu m-a făcut.
Crisis, manelele nu ma atrag, nu suport sa aud balivernele si linguselile unora care se taie cu lama atunci cand sunt parasiti de persoana iubita, si nu ma intereseaza nici cate masini are salam sau cati dusmani ii mor lui guta, nu ma intereseaza cate femei are tipul ala cu mustata, subtirel care canta de revelion la antena 1. Nu ma regasesc in frustrarile si dorintele meschine ale unor peronaje care au ramas la stadiul de calatori cu trenul la clasa a doua (din punct de vedere intelectual)
Manelele cu credinta sunt pe mana.
Toti manelistii sunt credinciosi,nu am vazut un manelist ateu.
Sincer eu ador muzica satanica, nu cred in asa ceva, dar pur si simplu imi place duritatea melodiilor satanice.
http://www.youtube.com/watch?v=0Qdcl67H1Jw
Mai sexy rock-ul satanic, cand aud melodia asta pur si simplu am impresia ca pot sa fiu mai presus de "dumnezeu", ma umple de energie.
Oho, dintre toate melodiile posibile, la asta ma asteptam cel mai putin.Nice man, tine-o tot asa.
P.S. Piesa nu are mai nimic satanic in ea.Nenea ala cu make up e Shagrath, a fost doar un featuring intre el si Kamelot.Albumul din care face parte piesa are alta tematica, sau mai bine zis o poveste.Vezi aici mai multe detalii:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Black_Halo
Nu o pot numi o melodie credincioasa
Are o oarecare tenta satanica, apare tipul ala pe acolo, nu sunt foarte dragute imaginile de pe acolo.
In fine. Uite.
Mephisto (short for Mephistopheles) is a fictional character in the Marvel Comics' universe.
Mephisto is an extradimensional demon created eons ago by the entity Infiniti, who would later become Nemesis upon the reuniting of the seven Infinity Gems. He has been mistaken for the Biblical Satan and other legendary devils.
De asta am asociat melodia cu ceva satanic.
Da, nu pot zice ca e religioasa, asta clar nu e .Dar as putea zice ca e ca o poveste muzicala; adica ai vazut si tu conceptul albumului: fir narativ, personaje, ma rog.In general multe formatii metal gen Kamelot adopta teme fantastice, fanteziste astfel incat toate piesele de pe album sa fie in stransa legatura.
Daca eu sa zicem creez un monstrulet numit Belzeboss, inseamna ca am creat ceva satanic? Oricare ar fi intentiia mea, tot lumea trage concuziile, fie ele impartite.
Decat sa ascult salam, mai bine rock Deci melodia a doua!
Manelele apropie omule de prostie!
Aleg Rock-ul cu mana pe inima
P.S. sunt mai multe genuri de rock... nu toate te "apropie" de satana.Sti macar de ce se considera ca rock-ul te apropie de satana?
Mi-e lene sa scriu povesti aici, daca vrei uita-te la clipul asta, e facut de mine http://youtu.be/-K2zBzTEtgo. Daca vrei neaparat sa ma testezi in cunostinte poate o faci in alta zi, acum sunt super obosita de la scoala.
Cu pâine unsă cu miere și Coca Cola. Dacă prăjești pâinea și pui lămâien în cola e chiar și mai bun
Niciuna.Ambele ma scarbesc, imi dau dureri acute de cap, timpane si stari de voma.
Nu inteleg DE CE anume au fost inventate manelele. Hail rock/metal!
Rock-ul nu neaparat apropie omul de satana. Oricum aleg melodia a doua, detest manelele, dar imi place foarte mult rock-ul. Cine spune ca toti rockerii sunt satanisti...no comment ...as scrie prea mult ca sa descriu acel tip de persoana
Crisis întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: