Adevar graiesti.
Dar realizezi ca vei primi raspunsuri de la ei cum ca tu, simplu muritor iti PERMITI sa compari pe d-zeu, creator superior cu un amarat de savant?
Sunt curioasa ce raspunsuri vor da.
Stiinta a avansat mult in ultimul secol, religia exista de mii de ani.
Nu este acelasi lucru.
"Macar noi nu ne batem asa joc de religia noastra"
Ti se pare ca ateismul e o religie?
E un cult, o dogma, o religie unde fiecare face ce vrea si tu esti propriul tau zau, ca satanismul modern.Satanistii moderni nu cred in satana,cred in nimic,fac cea ce vreau, bun sau rau nu au reguli. Daca vor sa ucida, ucid, daca vor sa violeze, violeaza. Fara reguli si constiinta.
Si uite acum ai demonstrat cat de putin stii despre satanism.
Ateismul e lipsa credintei,dogemi, doctrinei, la recesamant nimeni nu sa declarat satanist deci afirmatia ta este mincinoasa nu poti dovedi ca exista satanisti in Romania
satanismul modern are simboluri, este o dogma si cred in satana in mod metaforic
voi crestini nu va omorati, furati pe cine minti fata?
Stiinta a avansat de la inceputul lumii. Nu ai auzit niciodata de Pitagora, Galilei, Euclid, Arhimede etc?
Cand puneam intrebarea cu unde poate ajunge rautata,ignoranta,batjocura,mistourile etc ale ateilor fata de crestini nu greseam deloc.
Eu vad la voi numai rautate,ura,invidie, mistouri ieftine etc.
Nu va face mai inteligent asta.
Cum a mai zis un utilizator mai sus, noi nu ne batem joc, nu batjocorim si nu injuram pe atei, cei ce fac asta nu sunt crestini adevarati..Nu am vazut un preot sau un teolog de exemplu sa batjocoreasca un ateu..insa am vazut un preot sau un teolog vorbind calm si bland cu un ateu, explicandu-i despre Dumnezeu si creationism.
Nu va face nici mai inteligenti, nici mai superiori nici mai''smecheri'' ceea ce faceti fata de crestini.
Ma, tu sigur nu esti troll? Cum poti fi atat de prost informata?
Poate...dar ce treaba are trupa thunderstruck cu ACDC?
PS:nu sunt troll, Fiecare are dreptul sa-si exprime opiniile, rasistule!
Ai dreptate! Mare este stiinta.
Slavit fie Einstein? N-am nimic cu omul, il tratez DOAR CU RESPECT.
''slava stiintei''. Mai degraba as spune slava Domnului ca Dansul ne-a inzestrat cu ratiunea pentru a putea ridica stiinta la un nivel cat mai inalt. ( evident cu ajutorul lui).
Nihil sine Deo
Scientia, religio & arte :X
Pune mana pe DEX si apoi comenteaza de ateism. Nu vorbi daca nu stii despre ce vorbesti.
Se uraste singur atunci.Lucifer din cauza prostiei sale l-a tradat pe Dumnezeu pentru ca nu vroia sa ne serveasca (pe tine si pe mine) si sa ne PAZEASCA si sa ne iubeasca pentru ca era rau asa ca a fost prost si nu mai este cel mai puternic dintre ingeri (ia luat locul arhangelul Mihail).Asa ca nu-mi vorbi mie de prostie. Daca tot te rogi la satan intreaba-l care-i adevarul dar o sa te minta probabil pentru ca este regele minciunilor.
Ma ustura ochii
lucifer este alt personaj ceea ce-mi arata ca tu n-ai pic de cultura generala
satana* ti-am mai spus, insa cum toti crestinii sunt ignoranti...
de unde ai dedus tu ca ma rog lui satana sau ca cred in satana?
acum poti sa taci ca cine stie ce prostii mai debitezi, vorba aceea:e mai bine sa taci si sa pari prost decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala
Te dai ateu destept,cand tu innoti in prostie.
Cauta-l pe marele tau Einstein,si vezi in cine credea,poate in Dumnezeu .
Kepler,ia vezi ce zice despre Tatal.
Stai calm, stiinta te-a creat, stiinta te distruge.
Suntem liberi, credem in cine vrem, pacat ca esti frustrat.
In caz ca Lucifer ar exista, cel mai probabil te-ar da cu cracii in sus. Ehm, se pare ca tu nu realizezi despre cine vorbesti.
Stau si ma intreb, eu cand voi muri mor cu isus in sufletul meu ultimul drum e plecarea din casa spre biserica mea romano catolica si se termina la cimitir da e simplu pina aici nimic gresit dar voi, care credeti in nicolaie tesla, einstein, Pitagora, Galilei, Euclid, Arhimede stau asa si ma gandesc oare cand veti muri la voi vine florin salam, gutza va canta am muncit printre straini, si arunca cu euro si cred ca va duceti direct la crematoriu va baga in borcan si gata fara preot fara slujba, slujba o tine adrian copilu minune si vali vijelie, pentru bani erea sa mor a fost numai vina lor heheeeeeeeee hai ma-i baga cateva intrebari cu atei ca sunt curios.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: