Nu ea a ales sa moara, ci parintii ei, care erau Martorii lui Iehova si au considerat ca este pacat.Iehova cica nu a fost de acord cu transfuzile.
Astia suntem,trebuie sa acceptam ideea ca suntem cretini, inapoiati si semi-retardati.
Sa fi fost copilul meu, imi bagam pu.a in toti dumnezeii si iehova si in toate religiile de pe lume.
Acum idiotii aia isi au propria lor fata pe constinta.Eu i-as acuza de crima.
Am văzut și eu știrea, tot atunci. Dar știi, în momentul ăsta, în care scriu eu răspunsul, mor mii de oameni pe glob. Chiar acum! Mai contează unul în plus sau în minus? N-o cunoșteam oricum. Și dacă din cauza religiei a ales să moară, păi să moară.
Mai conteaza unul in plus sau minus? Pai asa putem spune Hai sa nu se mai nasca niciun copil, hai sa murim cu totii ca ce conteaza? Asa functioneaza? Eu nu cred.
Era doar o cre(ș)tină ratată, care a ales să moară, la numai 30 de ani. E alegerea ei, nu-mi pasă. Și da, o să murim cu toții oricum, dar nu toți în același timp.
Niste sclerozati mintal si din cate am inteles politia a deschis o ancheta si vor fi cercetati penal pentru acest lucru.
Eu invinuiesc in primul rand medicii:cand vad ca au de a face cu redusi mintali pocaiti ce dracu le mai cere parerea si nu ii scot afara din spital? Viata pacientului are prioritate!
Stati mai putin, religia ortodoxa NU prevede asa ceva! Sectarii in schimb da...cine stie din ce secta idioata facea parte
Lume proasta care ar face orice in numele barbosului ceresc...Sunt si pe TPU o multime din astia. Insa sa privim partea buna, NU avem nevoie de prosti in tara asta, sunt deja destui, iar daca mai mor din cre(s)tinoizii astia lumea va fi un loc mai bun.
Stii, nu imi e mila deloc cand aud faze din astea, ca refuza medicamente, transfuzii ca le interzice religia. Lasa-i sa moara, asta merita.
Insa, as ajuta cu cea mai mare placere o persoana care-si pune sperantele in doctori nu in zeitati.
Unele persoane sunt foarte impatimite in privinta credintei proprii, incat merg pana la extrem, adica refuza sa mai traiasca.Este o chestiune foarte importanta pentru unele persoane cand ia o astfel de decizie sa faca parte dintr-un anumit cult isi asuma si riscurile de rigoare.Personal, nici sa fiu platit nu as adera la un astfel de cult, pana la urma fiecare face ce doreste cu propria lui viata.
Daaaa baaaaiii.ce lume, Doamne ce lume.e teribil.chiar era pacat.n-are pacat.da se putea si altfel.eu nu sunt chiar asa da credincios da orisicat, inseamna ca nici vampirii nu sunt rai.ca trebuie sa traiasca si ei saracii nu? uite de pilda, vampirii sug sange.o fi pacat? da dracula? dracula suge...pardon.are alta treaba.eh.asta e. femeia a ales sa moara vremelnic si sa traiasca vesnic.cei mai multi aleg invers.se cheama ca odata si odata tot murim.
Martorii lui Iehova nu fac transfuzii de sânge pentru că altfel încalcă o poruncă biblică: Să nu mâncați sânge străin.
Stiu,nu ca-i socant? Dar si mai socant e cum n-a ales transfuzia doar pentru ca facea parte dintr-un cult care mai si spunea ca femeia avea alegere libera.