| Inferno a întrebat:

Martorii accepta transfuzii de sange de la alti martori?

10 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Nu. Suntem prea dusi cu pluta ca sa isi dea seama ca astfel le omoara sansa celor dragi de a trai.

| danay72 a răspuns:

Nu,Martorii lui Iehova nu accepta transfuzii de sange de la nimeni, ci inlocuitori nesanguini, care sunt in toate spitalele.Ei respecta porunca biblica data atat in Vechiul Testament, cat si in Noul.Geneza9:3,4,Fapte15:28,29.

| Inferno explică (pentru danay72):

Da,de parca in Biblie se vorbeste despre transfuziile de sange.

Tot nu inteleg care e motivul. Daca toti sunteti martori, toti aveti sangele "pur", nu? Deci nu exista sanse sa va spurcati cu o transfuzie.

Te pomenesti ca voi sunteti si impotriva transplantului de creier?

| danay72 a răspuns (pentru Inferno):

Nu inteleg ironia. Daca citesti vei vedea ca spune sa va abtineti de la sange. Daca un medic iti spune sa te abti de la alcool, il vei introduce in vena? Porunca e clara, dar pentru altii scuzele pot fi multe.Cat despre puritate, nimeni azi nu poate fi fara pacat, dar poate face imbunatatiri in ce priveste aplicarea normelor biblice si sa nu caute scuze.

| Inferno explică (pentru danay72):

In Biblie se face cel mult referire la bautul de sange,nu la transfuzii. Ca nici prin gand nu le dadea la aia de asa ceva,sa iti bagi cu tuburi sange in corp. Cred ca daca le spuneai ca de asa ceva se uitau stramb la tine.

Tu confunzi sistemul circulator cu sistemul digestiv?
Sangele pe care il bei ajunge in stomat, cel din transfuzie in sistemul criculator, artere, vene, capilare.

"Daca un medic iti spune sa te abti de la alcool, il vei introduce in vena? "
De ce nu? Cand un medic iti spune sa te abtii de la alcool, spune in realitate sa nu ingerezi alcool. Ca orice medic e suficient de destept incat sa faca distinctie intre sistemul circulator si cel digestiv.

Daca ingerezi serotonina nu tot una cu daca injectezi serotonina, asa cum daca ingerezi apa nu e tot una cu daca iti injectezi apa.

Daca un medic iti spune sa nu te abti de la apa, tu iti injectezi apa in vene?
Atat te duce mintea?

| danay72 a răspuns (pentru Inferno):

Am crezut ca am cu cine vorbi, dar m-am inselat.

Răspuns utilizator avertizat
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sunt foarte multi batuti in cap, am auzit ca niste sectanti nu i-au dat pastile copilului si uite asa l-au omorat cu zile