Si ce ar trebui sa spunem noi? Sa ne minunam, sa compatimim sau?
In primul rand, unde era Dumnezeul ei, de ce nu a ajutat-o? De ce a lasat posibil ca ea sa moara?
2. "„Da, dar dacă mă mărit, înseamnă că-L dau puţin pe Dumnezeu la o parte, şi eu nu pot asta, nu vreau. "
Pai cum? Casatoria este o taina, lasata si aprobata de Dumnezeu...nu?
3. Cat despre minunile de la mormantul ei, atat pot spune: Ma lasi?
Sunt in Bucuresti. Am sa merg la acel mormant, numa' sa vad...ce oameni sunt acolo, ce minuni se petrec? Ete asa, din curiozitate...
Asa sa faci :-)
E chiar asa greu de dedus de ce a lăsat-o să moară? Pentru ca să ii rasplateasca pentru faptele pe care le-a facut si pentru rabdarea ei.Noi nu cunoastem inca cum este dincolo, dar avem marturii biblice si verste care ne arata ca rasplatirea dreptlor va fi una minunata. Spre exemplu unul care imi place foarte mult "Fericita este calea unde mergi astazi suflete ca ti-a s-a gatit tie loc de odihna".
Multumesc pentru postare. Sunt multi sfinti necunoscuti. Am citit despre Sf Lidia din Rusia, despre Parintele Tadei de la Vitovnita, despre "Lumanarica" de la Iasi, oameni despre care nu stiam nimic.
Ce treaba are tatal ei, medic psihiatru probabil, cu ceasca? Povestile astea sunt editare frumos, sa dea frumos. Poate vorbea cu dumnezeu sau "maica domnului", adica singura, sau cine stie ce pitici avea de toata familia avea treaba cu ea, adica nu toata ca de mama si bunici nu ne spune nimic, ciudat.
Cum sa spun: a vrea la manastire nu era motiv de internare la psihiatrie, altfel i-ar fi tinut pe toti calugarii pe medicamente. Sunt suficienti calugari care nu au delir mistic, ci pur si simplu opinii religioase. Ca sa fii diagnosticat cu delir mistic e nevoie de idei bizare si comportament anormal. Dogmele crestine nu sunt bizare din moment ce sunt cunoscute si acceptate de multa lume.
Ti se pare normal cum se comporta mucenica nebuna? Astia nu stiu sa faca diferenta? Puneti lacat si aruncati cheia.
Oare? Ar trebui sa citesti si sa iti mai descretesti si tu mintea.Sunt oameni lasati pe acest pamant pe care Domnul Dumnezeu i-a inzestrat cu har si cu putere divina ca sa ne vindece pe noi pacatosii si sa ne indrepteze pe calea cea buna. Dupa cum va vorbeam, dragostea pentru Domnul Dumnezeu necesita sacrificii.Trebuie sa lupti din tot sufletul ca sa il castigi pe Domnul Dumnezeu si El te va castiga pe tine
In 30 de minute iti scriu o poveste despre o sfanta fictiva de plangi tu si toata familia ta tot anul. Lasati prostiile.
Nu stiu daca toata povestea vietii e redata dintr-o sursa sigura si de incredere si nu din povestirile a cine stie cui...
In reviste scriu ei cum doresc articolele, exile.
Cum zicea si Mada, articolele sunt compuse in asa fel incat sa dea bine.
Sa fie ca si un "exemplu" pentru tinere, sa traiasca la fel si sa incaseze la fel fara sa-si spuna parerea si sa fie pe pozitii in fata altora.
--Se promoveaza supunerea in fata batailor, acceptarea ca esti femeie si acceptarea ca esti socotita inferioara, admiterea inferioritatii.
Daca-ti doresti ceva ce contravine dorintelor celor apropiati inseamna ca trebuie sa te supui lor totusi? indiferent de parerile tale.
Asta promoveaza religia in general.
Sunt curioasa cine ii stie ei toata povestea de viata si tot ce a spus.
-De unde stiu eu ca persoanele de la care s-a cules povestirea au spus adevarul si nu ce au vrut ele sa spuna?
Pai de la 24 la 37 sunt 13 ani. A tinut-o tatal ei 13 ani in spital de nebuni? Ar fi demonic. Oricum ar fi interesnt de aflat in ce spital a fost internata.
Foarte frumos.Pacat ca sectantii si ateii sunt mai rai ca dracii. Spre exemplu zicea un parinte ca au venit niste sectanti la el sa il convinga ca nu e buna credinta dansului si i-au vorbit urat despre Maica Domnului.Iar dansul le-a spus ca demonizatii cand aud de Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu strigă că îi arde numele ei, iar cei care vorbesc urât despre ea sunt mai răi ca dracii. Oricum n-au decât acum să îsi bată joc si sa rada si sa îsi sutina ei teoriile.O să vină ziua când o sa strige ei către Dumnezeu, dar in zadar o vor face.
kaynmaincallme întreabă: