| qieiqpalz a întrebat:

Mi-a zis dirigul ca unii oameni merg la manastire acolo iti da masa, apartament etc si ca pentru astea te pune la munca si te si plateste.
Mai mult detalii daca stiti va rog.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Milan9 3 mese pe zi gratis? poti sta intr o manastire de maici?

| RAY a răspuns:

Nu crezi in dumnezeu pentru asta, nu pentru asta mergi intr o manastire

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ai nevoie de mai multe detalii. Eu nevoie de recruti... te ia un ninja acolo in paza lui si te sclavageste in timp ce te rupe de realitate

| milan9 a răspuns:

Nu stiu cum e in restul tarii dar, la manastirile din Moldova primesti (in functie de cat de dezvoltata este manastirea) cazare si masa gratuita. Mai in gluma mai in serios trei zile esti considerat musafir aici... Daca vrei sa ajuti e in regula, dar nu se intampla sa fii "pus la munca"...

| pacatosulBogdan a răspuns:

La manastire functioneaza inca de pe vremea Sfantului Antonie cel Mare dictonul "Ora et labora". Deci, nu te mira, daca dupa cateva zile de gazduire gratuita, esti trimis la ascultari. Altfel, exista pericolul acediei. La manastiri, diavolul nu vine doar ca ispita nevazuta, ci vine personal, din cate spuneau unii parinti. La manastirile ortodoxe este prima linie a frontului de lupta impotriva dusmanului mantuirii oamenilor.

| qieiqpalz explică (pentru pacatosulBogdan):

Mama da prost sunt :/ de stiam nu ii mai ziceam la dirigu sa mergem acolo in scoala altfelsad