Conform Bibliei tot ce are legatura cu spiritismul lui Dumnezeu nu-i place.Deuteronom18:10-12
O fi vreun talisman vrajit eu zic sa-l incerci si tu, roaga-te la el sa... ceva, vezi tu!
Dar nu chestia cu tamaia si lumanarile, aia n-a fost prea frumos din partea mamaiei!
Pure coincidente. mie nu mi s ar parea un noroc asa mare sa moare cineva in familie doar pentru a mi mobila casa
Daca mai continui asa sigur te va ajuta ca vei ajunge sa scrii o carte si daca e buna sigur iti va aduce bani.Chestii din astea plac la majoritatea oamenilor, multi pun botul la asa ceva asa ca daca poti de ce sa nu speculezi momentul.Referitor la bunicata cred ca batea cimpii.Nu avea nici o energie de nicaeri.Acele lucruri se intimplau chiar de era bunicata ori de nu era. Ocupate mai bine de scris daca ai talent sau fa ceva util.Si mai lasa filmele alea nu le aduce in realitate ca nu-ti aduc nimic bun.Te uti la multe filme de genul asta.
Exista puterea mintii, dar depinde de persoana si modul in care este folosita.
http://www.scribd.com/......tin-Dulcan
Faza ca multi nu cred in existenta energiei psihice. Acum daca tu crezi am sa-ti recomand un sait foarte interesant:satanismul.blogspot.com/
Eu nu CRED, eu STIU!
Interesant linkul...