Sal, frumoasa povestea ta dar e si ciudata posibil sa fie intr-un grup de persoane care au niste concepti gresite de viata, acei satanisti traditionali care au tot felul de ritualuri faza cu arsura aia nu cred ca e reala poate e doar pura imaginatie, parerea mea este vb cu ea mai serios daca o iubesti
Cool story bro
http://blogs.westword.com/showandtell/03%20cool%20story%20bro.jpg
Aici e ceva necurat la mijloc daca spui ca cruciulita a arso si sti ca de cruciulita se tem doar diavolii si duhurile necurate de acea te sfatuiesc sa discuti cu un preot sa i faca ceva slujbe nu stiu e posibil sa fie posedata de vreun duh rau ceva de genul asta este posibil sau poate sa-i fi facut cineva farmece oricum ceva necurat este aici de acea singura salvare este Dumnezeu
Adaugame pe mess am ceva sa vb f serios cu tine id meu : alex_handsport@yahoo.com
vreau sa te ajut daca mai ai nevoie
Ora 3 e ora semnifica crucea intoarsa invers si mai e si ora la care a murit Christ atunci diavolii au cea mai mare activitate(si eu )
In fine poate vrea sa te faca sa crezi ca e posedata ceea ce nu e posibil...Te-ai uitat la filmul Exorcizarea lui Emily Rose? povestea e asemanatoare. Oricum e interesant.Mie mi se pare ca e doar ciudata si nu e nimic paranormal. Poate o boala...doar spuneam
Singurul sfat pe care pot sa til dau eu sa te lasi de metin...serios,este o panarama de joc.cel mai naspa joc pe care l-am vazut vreo data...
Ati recomand WoW(World of warcraft), este de 1000 de ori mai misto ca metin ala
Am vb cu fratele ei si mi-a zis ca in ultimul timp e ciudata! sa nu ezit sa va spun ca ea nu m-a mintit niciodata! la arsura nimic eu nu am crezut...la prieteni,nu stiu; satanisti! sincer eu nu stau la oras eu stau la sat si e lumea linistita, toti credinciosi! am zis si eu acolo ca stau la oras dar nu stau, sincer nu m-a mintit niciodata si cand se trezea la ora 3 fix mi-a zis si fratele ei ca o vedea! cred ca o sa apelez si la un preot
Nu te lasa prada basmelor sunt sigur ca are o logica si povestea ta, la ora 3 creierul intra in faza a treia a somnului e foarte adanc poate e somnanbula si merge in somn e posibil exista multe cazuri de astea
La ora 3 eu stau la PC si ma joc...
Te cred e clar esti dependent de acel joc
Multumesc prieteni pentru sfaturile si sprijinul acordat! sunt sigur ca e chiar ceva necurat la mijloc da nu stiu ce...de asta chiar am sa apelez la un preot
Nu am avut niciodata probleme cu o anumita ora...mai ales ora 3 noaptea, sincer ziua ea e ft detreaba! ajuta pe ceilalti totul, dar seara se schimba radical