| AvalohAlyn a întrebat:

Mi-e frica de moarte enorm de tare,de mic, ce pot sa fac că Dumnezeu să îmi mai ofere macar 10 -15 ani? Sa am viața e tot ce îmi doresc pe acest Pământ.

Răspuns Câştigător
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Ești neliniștit si din cauza ca îți dorești sa studiezi literatura care nu este după voia lui Dumnezeu. Studiază Biblia toată si citește cărți care te ajuta sa o înțelegi. Sunt multi autori creștini care interpretează Biblia. Ellen G. White si nu numai. Îți recomand Tragedia Veacurilor scrisa de ea. Poate fi citita si pe net. Dar mai sunt si alții, care interpretează Apocalipsa. Nu am cărțile la îndemână sa îți scriu numele lor, dar daca dorești când se face ziua o sa tii comunic.

| AvalohAlyn explică (pentru TamplaruAnisoara):

Chiar va rog!

Mulțumesc;

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Nu am primit notificarea dar cred ca te adresezi mie.
Iată câteva din cărțile citite de mine care explica Biblia si Apocalipsa :
- De ce vremurile de pe urma de Rev. Willem J.J. Glashouwer
- Enigmele Bibliei - Cartea profetica Apocalipsa; de Jacoues B. Doukhan
-Enigmele Bibliei - Cartea profetica Daniel de același autor
- Am mai citit doua cărți care interpretează Apocalipsa una de Ellen White si cealaltă de Dumitru Bucolici. Nu le mai am. Le-am dat pentru a fi citite.
- Am mai citit o carte care interpretează toată Biblia este a Anabaptiștilor.
Si cred ca mai am dar din nou este noapte si nu am lumina in camera unde sunt. Daca îmi amintesc mâine le caut.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Dumitru Nicolici

| doctorandus a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Dap, la adventisti e cunoastere revelata ca masturbarea e cauza tuberculozei si a cancerului. Nu bacilul Koch, aia care zic de bacilul Koch sunt darwinistii.

8 răspunsuri:
| SingleForOne a răspuns:

Dumnezeu îți poate oferi viață veșnică, pentru totdeauna, fără să mori vreodată. Dar, dacă am înțeles bine, nu va fi pe acest pământ, ci în Raiul ceresc, pentru că pământul este pătat de sânge, lumea este în păcat de la Adam și Eva încoace, și câte atrocități mai sunt. Viața veșnică îți va oferi El, în Raiul Ceresc, unde poți face ce vrei, atât timp cât este bun.

| acerr a răspuns:

Sa te iubesti pe tine insusi, sa te rogi, si sa multumesti lui Dumnezeu pentru toate, Fara Dumnezeu nu ar exsista Viata.

| marinaru777 a răspuns:

Frica e de la draci mergi la duhovnic daca nu ai cauti. Spor.

| Cosimo11 a răspuns:

Pai o sa ai de ce te temi?
Ai o boala care iti spune ca mai ai putin de trait?