anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-e frica de noaptea Invierii! De fiecare data cand ajung sa la biserica sunt cuprinsa de o multime de emotii si incep a tremura.

Imi place sa fiu stropita cu aghiasma, dar atunci cand stropeste preotul cu Aghiasma Mare apar din nou aceste emotii si simt ca parca inima mea ar vrea sa iasa din piept.

In localitatea noastra a fost adusa o icoana facatoare de minuni din Ucraina si cand au trecut si pe la noi pe acasa cu ea din nou acelasi lucru, am inceput a tremura foarte mult si chiar m-am retras pentru a putea plange deoarece nu mai puteam rezista acestor emotii.
Cand ma gandesc ca se apropie Pastile, ma ingrozesc mai mult decat ma bucur. Ce sa fac? Care ar putea sa fie cauza acestei,, frici"?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Esti tu mai sensibila ce sa faci asta e

| xerxes1 a răspuns:

Esti o crestina model cu frica de Dumnezeu.
Daca o sa citesti Biblia toata nu pe sarite poate o sa intelegi ca multe din lucrurile in care crezi sunt simple inventii.

| CinevaAnonim? a răspuns (pentru xerxes1):

Nu vreau sa fiu ca Toma necredinciosul. Pana la urma, daca lucrurile din biblie nu sunt adevarate, nu eu voi fi de vina pentru ca am crezut in ele. Oricum, prefer sa cred totul. Citesc din biblie si intotdeauna ma starui sa inteleg ceea ce citesc si nu citesc pe sarite niciodata.

| Neverrrrrr a răspuns (pentru CinevaAnonim?):

Citeste si aceste verseturi extrase:
http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie/

| CinevaAnonim? a răspuns (pentru Neverrrrrr):

Nu stiu cum puteti sa urmariti acel site. E plin de prostii pe care vi le da diavolul prin minte pentru a putea pune piedici in calea mantuirii celorlalti si pentru a-i sminti pe cei mai slabi in credinta.

Diavolul e Moise? cel care se a scris exodul? martor a lui Iehova?

| CinevaAnonim? a răspuns (pentru Neverrrrrr):

Diavolul e cel care sta acum si rade de voi pentru ca sunteti atat de naivi incat sa credeti ce va spune el. Sa vezi pe viitor ce o sa iti mai deie in minte. Nu inteleg atat de bine legile din Vechiul testament, la urma urmei nu sun vreun mare teolog care trebuie sa faca tot posibilul pentru a-i feri pe crestini de sminteli.

Monstrul Macaroanelor de sub patul meu sta si rade de tine ca voi(credinciosii) sunteti asa de naivi si credeti rahaturile biblice, iar neleguirile (dovedite istoric, exista omule) savarsite prin numele fiintei inexistente(dumniezau) au existat.
* 2 Cron 28:19;
26 s-a aşezat la uşa taberei şi a zis: „Cine este pentru Domnul să vină la mine!" Şi toţi copiii lui Levi s-au strâns la el.
27 El le-a zis: „Aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeul lui Israel: ‘Fiecare din voi să se încingă cu sabia; mergeţi şi străbateţi tabăra de la o poartă la alta şi fiecare să* omoare pe fratele, pe prietenul şi pe ruda sa.’"
* Num 25:5; Deut 33:9;
28 Copiii lui Levi au făcut după porunca lui Moise şi aproape trei mii de oameni au pierit în ziua aceea din popor.
Deci Moise este diavolul pentru credinciosi,interesant...,mai bine ai invata ceva stiinta,astronomie,cosmologie,decat sa citesti cat mai multe povesti.
Acum poti sa zici:,, Lasa ca vezi tu cand mori'',, Ai sa arzi in iad'', iar eu iti pot zice ca atunci cand tu o sa mori, trupul tau va fi mancat de Monstrul Macaroanelor.Dovedeste-mi ca EL nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să nu mai mergi la înviere, ce poți să faci. Stai acasă și dormi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frica de Dumnezeu determina trairea vietii in evlavie, virtute si sfintenie
In fata infinitei perfectiuni divine si a pacatului uman, omul era cuprins de frica. Aceasta il ajuta sa cunoasca cate ceva din adevarurile despre Dumnezeu.
Cu frica lui Dumnezeu se abate tot omul de la rau.
Inceperea intelepciunii este frica Domnului si intelegere buna este tuturor celor ce o fac pe dansa.
Frica Domnului este scoala intelepciunii.
Frica lui Dumnezeu este temelia tuturor faptelor bune.

| CinevaAnonim? a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai, asa este, dar nu cred ca e vorba de acest gen de frica. Adevarata frica de Dumnezeu este aceea de a nu-L pierde, nu de a-L simti sau a te apropia de lucrurile sfinte.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

S-a vazut asta in evul mediu,iisus e iubire nu-i frica,frica nu este temelia lucrurilor bune,un copil nu are nevoie de frica si de iubire si intelegere, nu omori, furi din frica si din educatia primita acasa si din ratiune, insati iisus spune ferice de cei blanzi ca a lor este imparatia domnului, frica nu este ceva ce poseda un om bland si iubirea, nu sta o femeie cu tine din frica si din iubire

| gratargratar a răspuns:

Vezi cum se aduna ateii pe tine? Ca sacalii happy Astia daca ar fi crestini, ar face misiune buna de tot.

Iti spun sincer. Niciodata n-am experimentat atata fericire ca la slujba de Inviere. E ceva nepamantean.

Tu inca nu cunosti puterea lui Hristos, Cel rastignit. Inca ai o viziune asupra lui Dumnezeu de judecator care da cu barda si iti mentii tot felul de superstitii.

Nu stii ca Adevarul ne face liberi? Liberi de toate. Libertatea absoluta e in Hristos, libertatea de pacat, de frica etc.

Tine si tu la un duhovnic si du-te spune-i toate acestea. Aici n-ai ce discuta. Nu e locul potrivit internetul.

Doamne ajuta!