Incearca sa fii credincios, sa te rogi, sa mergi la biserica uneori si iti dau un sfat care-l stiu de la bunica(care-l are de la tatal ei):daca mai patesti sa te strige stai in pat si zi o rugaciune.Nu te mai ridica, darami-te sa te mai si uiti pe geam. Te inteleg(din proprie experienta), dar crede-ma, cu credinta treci peste.Succes si numai bine!
Si eu am visat un mos batran care manca seminte, dar si asta a fost doar un simplu vis...
Să-mi bag piciorul, așa am pățit și eu... Mă rog mie mi-au trebuit câteva fumuri bune, acum la tine nu știu...
Poate a fost un ghid spiritual, poate sinele tau superior; n-ai de ce sa-ti fie frica, esti in sigurata; daca vrei sa stii ce a fost poti sa-i comanzi sa se arate si sa-ti spune ce cauta prin "preajma ta"
Era un demon de-al meu. L-am trimis ca sa te cheme la mine . Acum, lăsând gluma la o parte, poate era o fantomă, poate erai obosit(ă), poate era un sunet de afară, etc.Noroc la noapte!
E o halucinatie posibil din cauza unui film vezi daca auzi multe de astea fa-ti un consult la urechie mai ales daca asculti mp3 player
Si mie mi s-a intamplat cand eram mai mic (pe la vreo 10 ani), nu-ti fie frica, ai visat, uneori visele sunt extrem de reale, dar apropo, te-a mai strigat dupa ce te-ai uitat pe geam? Desigur ca nu, deoarece te-ai trezit. Oricum, stii de unde vin toate aberatiile astea cu demoni/fantome/strigoi etc? De la religie. Si mie imi era frica sa ies si din camera noaptea dupa ce ma uitam la fenomene stranii deoarece aveam frica de demoni. Ei bine, de cand sunt ateu, aceasta fobie a disparut. Incearca si tu
Mi s-a intamplat acelasi lucru de 2 luni numai sa aflu ca vecinul meu avea un sforait ciudat...O sa te sperii rau la inceput dar o sa-ti treaca cu timpul
Multumesc lui "secrets", lui "shammal, primului care a raspuns.Si multimiri celor care au facut aceste glume