Nu mah, ca sa realizezi ceva trebuie sa-ti pui mintea la contributie si osul la treaba. Spiridusii imaginari nu te ajuta cu nimic, ba dimpotriva, povestile astea iti distrag atentia de la ce ai de facut.
Nu vorbesti in limba potrivita, el cunoaste doar ebraica https://www.okazii.ro/carte-de-rugaciuni-iudaica-mahzor-pesah-a193459133
Oricum, nu o cruce sau niște ritualuri o să-L facă pe Dumnezeu să te asculte. Roagă-te din inimă nu din niște cărți sau altceva. Pur și simplu roagă-te, dar să nu crezi că dacă vei cere ceva cu care Dumnezeu nu e de acord o să te asculte, roagă-te pentru lucruri plăcute Lui și cu credință.
"Spiridușii"? Desigur, unii mai cred și în Moș Crăciun.
Noi nu putem comunica cu Dumnezeu decat prin duhul nostru, o persoana care nu si-a pus increderea in Hristos are duhul mort si Dumnezeu nu aude rugaciunile lui, este despartit de El, dar cand vii la El sa ii spui ca ai nevoie de El si ca vrei sa fii mantuit si crezi in moartea lui Hristos pe cruce, Duhul Sfant vine si te ajuta in rugaciune cum spune biblia, poti veni la el printr-o rugaciune simpla de crdinta ''Doamne isuse am pacatuit impotriva ta, a vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatului meu, cred ca tu esti fiul lui dumnezeu, si te primesc pe tine ca mantuitor personal si ca domn al vietii mele, imi predau viata tie''
din acest moment duhul sfant vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, si nu vei mai fi despartit niciodata de dragostea, iubirea, caldura, grija tatalui ceresc'' cand vei alege sa fii fiul lui, toate pacatele tale sunt sterse, ai puterea invierii lui Hristos in tine si vei fi pentru totdeauna fiul Lui Dumnezeu. de acum tu poti comunica cu Dumnezeu prin intermediul rugaciunii prin Duhul Sfant.
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: