Pai banuiesc ca nu ne alegem orientarile sexuale... ne nastem cu ele. Daca as avea un baiat si ar veni la mine si mi-ar spune ca este homosexual, ce ar trebui sa ii fac? Sa il leg si sa il las sa moara prin infometare? Desigur ca nu... o sa il accept si o sa il iubesc in continuare asa cum este el. Daca relatia dintre 2 barbati ti se pare scarboasa, crezi ca cea dintre doua femei ne este la fel?
In religia noastra homosexualitatea este un pacat suprem. Asa ca da, va ajunge in iad.
Pacat mai suprem decat crima sau violul?
In plus, nu cred ca Mircea a omorat pe cineva pentru a ajunge in iad.
"nu cred ca Mircea a omorat pe cineva pentru a ajunger in RAI."? RAI?
Cum am spus homosexualitatea se pedepseste in religia noastra insa parerile noastrea sunt impartite. Parerea mea este ca relatia sexuala dintre 2 barbati este cel mai scarbos lucru posibil de pe lumea asta si nu as vrea ca ai mei copii sa traiasca intr-o lume in care persoanele gay se pot casatori legal si vor fi si respectati de societate.
Scuze, vroiam sa scriu iad.
N-am inteles, si nici nu cred ca voi intelege, homofobia.
Dar relatia dintre doua femei nu este una scarboasa? O.o
Pai banuiesc ca nu ne alegem orientarile sexuale... ne nastem cu ele. Daca as avea un baiat si ar veni la mine si mi-ar spune ca este homosexual, ce ar trebui sa ii fac? Sa il leg si sa il las sa moara prin infometare? Desigur ca nu... o sa il accept si o sa il iubesc in continuare asa cum este el. Daca relatia dintre 2 barbati ti se pare scarboasa, crezi ca cea dintre doua femei ne este la fel?