anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mori și primul lucru pe care il vezi după moarte sunt 3 optiuni:
1. Next level
2. Spectator
3. Restart
Pe care l-ai alege?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

După moarte nu mai vezi nimic.

| halogen001 a răspuns:

Restartul mi-ar place daca ar fi o calatorie in timp ca sa pot face altfel unele lucruri. Spectator e ok, e ca si cand m-as uita la televizor. Next level ar fi ok daca ar fi o evolutie spre cava mai bun.
In realitate va fi 4. = Nimic.

| Apokales a răspuns:

Toate 3 la un loc si anume 2. Sunt un spectator, nu vreau sa modific nimic. Ar fi un nivel urmator, ar fi un restart. As fi eu, un simplu spectator.

| iurii75 a răspuns:

Dacă mori nu mai vezi nimic. Nici "lucru" nici "opțiune".
Moartea e opusul vieții.
Ecleziastul 9: 5 Fiindcă cei vii știu* că vor muri, dar cei morți nu știu nimic și nu mai au nicio răsplată, căci până și amintirea li se uită. 6 De asemenea, iubirea lor și ura lor și gelozia lor au pierit deja și nu mai au parte de ceea ce se face sub soare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Măi oameni buni știm și noi că nu poți să dai restart la viață când mori. E ceva ipotetic. laughing nerd

Deci depinde ce înseamnă fiecare. Next level e o altă viață, complet diferită? Spectator înseamnă să văd viața mea în first person prin lentilele mele, sau third person? Restart înseamnă să îmi retrăiesc viața, fix la fel? Dacă aș schimba ceva nu ar mai fi "restart". Nu aș vrea o altă viață, un next level, deoarece consider că am și am avut o viață undeva spre mediu. Adică pe cât de multe șanse sunt ca next level-ul să fie mai bun decât viața actuală, pe atâtea șanse sunt să fie mai rău. Ar fi un pariu riscant. Restart-ul ar fi trist, să fii pus în poziția de a retrăi toată viața fără să poți interveni. Aș alege spectatorul, deoarece am multe amintiri uitate sau care nu sunt sigur dacă sunt vise sau nu. Praful timpului se așterne peste multe memorii și aș vrea să îmi confirm care dintre ele sunt veridice și care sunt născociri. Aș vrea să mai văd ochii câtorva persoane.