Referitor la desemnarea unei religii corecte/adevarate.
http://www.youtube.com/watch?v=uX-Aldx-LM0
Surprinde bine esenta chestiunii.
Creștinismul nu este o religie pe care să o poată accepta orișicare om.
Foarte mulți oameni nu au cum să accepte creștinismul, ca fiind o religie adevărată.
Videoclipurile si articolele de pe net sunt mai putin convingatoare decat s-ar crede, ele nu vor minuna decat pe cei deja de acord cu continutul acelui material.
Puterea lor de convingere este nula
De ce?
Avem nevoie de lideri care sa ne invete prin puterea exemplului nu prin vorbe si cuvinte... ''bla bla-ul'' ramane si va ramane intodeauna ''bla bla''
Nu exista forma fizica in iad ( presupunand prin absurd ca ar exista asa ceva), inplicit nu exista suferenta... ( sau foc vesnic cu care ema ne ameninta ^_^)
Ce videoclip ciudat si penibil...pe bune acum.
"Lui Iisus i se rupea inima pentru ei"
Poftim? Un dumnezeu bland,bun, iubitor,tolerant cum se crede a fi,nu ar putea vreodata vedea asemenea suflete chinuite fara sa le ajute,si doar sa le lase acolo trecand mai departe nepasator...
Asta imi indica doar inchizitie, tiranie si dictatura, faptul ca iisus ii condamna la suferinta vesnica pe oamenii care nu sunt de acord cu cuvantul domnului si nu propovaduiesc cuvantul. E penibil. Suntem liberi sa alegem.
Parerea mea, pictorita aceea este mult terorizata si afectatata de regimul din tara lor, gasind in pictura o cale de a-si descarca toate frustrarile si furiile reprimate de-a lungul timpului.
Imi este mila, sincer...
Da, stiu foarte bine video-urile acestea si tipul lor.
Aveam perioade cand ma uitam la ele, ori accidental ori voluntar.
Dar niciodata nu am crezut cum ca asa ar fi, din simple marturisiri.Fiecare om poate acum sa vina si sa spuna ce vrea, ce crede el despre viata de dincolo.
Mi-a placut sa le iau in calcul, pentru ca ma intereseaza lucrurile acestea si inca sunt curioasa in legatura cu abstractul.Dar nu mi-am facut "o idee" despre ce ar putea sa fie dincolo pentru ca nu stim, nimeni nu stie...
Sunt atatia sarlatani care sunt platiti sa sustina unele chestii ..si nu mai cred totul, din pacate sau din fericire.
A, si nu vei rezolva mare chestie cu asta pentru ca cine crede cu tarie in d-zeu va crede cu tarie si in ce se arata si se sustine in video acestea. Asta e.
Nu cred ca vor veni multi pe aici sa contrazica videoclipurile.
Daca educatia ai primit-o pe facebook si TPU, ma indoiesc ca ai avea o venerabila varsta, si parinti frati ori alte rude plecati in alte dimensiuni.iar ca discuti si ei de bune toate comentariile de aici, venite de la...de la cine? pai nu ma mira ineptiile si idioteniile debitate pe aci referitor la religia parintilor si stramosilor vostri.ei poate nu se rasucesc in mormant fiindca si-au dus crucea si au obtinut si plata pentru asta.dar ma intreb; ce o fi cu voi? CU NOI?
Stiti ceva nu va mai faceti probleme pentru asa ceva, traim, murim asta este viata, dar Dumnezeu este alaturi mereu eu stiu asta cu siguranta, voi puteti crede ce vreti dar ar fi bine sa credeti in ceea ce v-am spus!
Despre ce crestinism se discuta aici? poate despre crestin ortodox...si nu-mi spune ca te-a convins un clip postat pe yotube, ok pe celelalte nu le-ai crezut, dar pe acesta de ce l-ai crede, eu cred ca esti usor influentabila.