Sa zicem ca exista, nu te calca pe nervi cand in loc sa ajute pe cei care n-au gresit cu nimic, copii bolnavi de cancer, si tot felul de boli incurabile la momentu de fata, alege sa aprinda niste cacaturi de lumanari?
Pot raspunde eu an locul ei daca ea nu ati poate da unul eu ati pod da destule:cine a creat lumea cum a fost creata de catre cine ca nu a putut sa apara asa puff ancearca si tu sa citesti biblia si vei vedea ca Dumnezeu exista, ca de ex:minunea orbului din nastere cand a vindecat orbul din nastere e adevarat da nu exista dovezi ca Dumnezeu a fost vazut sau auzit dar vom vedea cand se va sfarsi lumea cine are dreptate si cine crede an maretul Dumnezeu
De fapt toate minuniile nu sunt chiar minuni, daca le analizezi putin iti dai seama ca sunt ceva normal, cerceteaza in profunzime.Lumea a fost creata de sfantul Big Bang, iar daca ma intrebi cine a creeat big bangu uite aici un documentar bun:http://www.youtube.com/watch?v=WQhd05ZVYWg
Cred cei carora li s-au intamplat lucruri paranormale. Depinde si de mediul in care au fost crescuti.
Si da, ala rau ii impinge de la spate, sau mai bine zis le inchide ochii.