| Fetitsa123 a întrebat:

Multi dintre voi de ce nu credeti in Dumnezeu? Care este dovada voastra ca nu exista? Cine va impinge de la spate sa nu credeti in el?

69 răspunsuri:
| Aluiin a răspuns:

Sa zicem ca exista, nu te calca pe nervi cand in loc sa ajute pe cei care n-au gresit cu nimic, copii bolnavi de cancer, si tot felul de boli incurabile la momentu de fata, alege sa aprinda niste cacaturi de lumanari?

| RadXx a răspuns (pentru DomineRex):

Esti un prost atunci cine si cum a creat lumea Atunci dc e Dumnezeu asa auzit prin toata tara thinking findca a facut minuni findca a reanviat lumea findca te ajuta atunci cand ai nevoie si ati da ajutorul potrivit

| RadXx a răspuns (pentru Vladuthz):

Pot raspunde eu an locul ei daca ea nu ati poate da unul eu ati pod da destule:cine a creat lumea cum a fost creata de catre cine ca nu a putut sa apara asa puff ancearca si tu sa citesti biblia si vei vedea ca Dumnezeu exista, ca de ex:minunea orbului din nastere cand a vindecat orbul din nastere e adevarat da nu exista dovezi ca Dumnezeu a fost vazut sau auzit dar vom vedea cand se va sfarsi lumea cine are dreptate si cine crede an maretul Dumnezeu

| Vladuthz a răspuns (pentru RadXx):

Oricine ar fi putut crea lumea, de ce neaparat Dumnezeu?

| DomineRex a răspuns (pentru RadXx):

De fapt toate minuniile nu sunt chiar minuni, daca le analizezi putin iti dai seama ca sunt ceva normal, cerceteaza in profunzime.Lumea a fost creata de sfantul Big Bang, iar daca ma intrebi cine a creeat big bangu uite aici un documentar bun:http://www.youtube.com/watch?v=WQhd05ZVYWg

| DomineRex a răspuns (pentru Vladuthz):

De ce nu ai creeat tu lumea, auzi oricine ar fi putut creea lumea rolling on the floor parca vorbesti despre ceva banal.

| Vladuthz a răspuns (pentru DomineRex):

Ea pe mine m-a intrebat cine a creat lumea. A zis ca Dumnezeu. Dar ce dovada avem ca Dumnezeu a creat lumea? Ar fi putut-o crea-o altcineva nu? (Eu nu cred asta neaparat, doar i-am raspuns ei la intrebare)

| Helena2011 a răspuns:

Poi Dumnezeu exista si dovezi ca nu exista nu prea as crede ca sunt

| LoveNpeacE a răspuns:

Cred cei carora li s-au intamplat lucruri paranormale. Depinde si de mediul in care au fost crescuti.
Si da, ala rau ii impinge de la spate, sau mai bine zis le inchide ochii.