Da, mereu apare câte unul revoltat, cu ameninţări şi insulte, pardon, un iubitor creştin, care încearcă să pună monopol pe categoria şi este paralel cu termenul "religie".
- http://www.tpu.ro/......u-a-vorbi/
Încă unul: http://www.tpu.ro/......i-o-sansa/
Nu m-aş mira să fie mai multe conturi unui singur utilizator (au aceeaşi gândire, agresivă şi primitivă).
Copii fara viitor nu trebuie sai bagi in seama, asa zisi crestini de pe TPU nu sunt deloc crestini de asta te asigur eu
Martiri din cauza discriminarii credintelor...
Omului, in general, ii place sa se victimizeze, adora asta doar stii. E ceva innascut.
Sunt de acord, fiecare are dreptul la opinie... Daca ar fi categoria crestinism apoi atunci as avea mari pretentii catre atei, dar intrucat aici e destinat tuturor sa-si expuie parerile.
Sunt pentru libertate religioasă.
Cred că ateii ar trebui să fie la fel de bineveniți la Religie ca orice om de orice credință.
A face altfel e și irațional și necreștinește. Cât timp suntem oameni - suntem frați.
Este plăcut când mai dau peste un om (credincios) care merită respectat. : )
Mulțumesc...
Se pare ca iar va certati,din pacate.
Categoria se numeste religie,ceea ce inseamna ca aici se discuta despre toate religiile.
Toti va aparati agresand cealalta tabara.
Vad ca unii va mandriti cu cat sunteti voi de atei si dispretuiti pe oricine crede in Dumnezeu.
Altul ti-l baga pe gat,doar sa crezi.
Religia trebuie identificata cu sufletul,trebuie sa simti ca ai nevoie de aceea credinta,sa te autoidentifici.
Deci,de ce sa va certati,cand am putea dezbate idei,cand am putea gasi noi concepte de viata.
Lasati ura la o parte, ca doar o viata aveti, si ea trebuie traita din plin cu iubire.
@Crestini; Iisus n-a ridicat nici macar un deget cand a fost luat din gradina Ghetsimani, si nici cand a fost pe cruce, deci? Cine suntem noi sa ne certam pentru religie?
Nu ma refeream numai in sensul ca exista foarte multi atei, dar si faptul ca aceasta lume e plina de pacate grele... E o sa va intoarceti voi ateii la Bunul Dumnezeu imediat ce dati de o problema care va depaseste in plus daca nu va intoarceti la El veti avea o mare supriza si in acelasi timp problema in ceruri!
'Om trai si-om vedea...
O mica rectificare am: ideile astea ca ateul se intoarce la Dumnezeu atunci cand are o problema, sunt total eronate! Nu mai ganditi( credeti) asta! Viata ne incearca pe toti, atei sau crestini! Nu am intalnit inca au ateu care s-a intors la Dumnezeu pentru ca a dat de greu! Dimpotriva!
anonim_4396 întreabă: