Asa se pare, daca Dumnezeu a aparut din nimic+oamenii au incredere ca exista => oamenii cred in nimic
NU Dumnezeu nu a apărut din nimic, ci El a fost dintotdeauna!
Ai priceput?
Care veste buna? Isus care "a murit pe cruce pentru noi"sau dumnezeu"care ne iubeste?"Din pacate pe mine asa zisul dumnezeu m-a uitat, la fel cum a facut si cu multi altii.Sunt de parere ca nu exista, iar daca gresesc voi muri in iad, nu-i asa? Mor de frica.
Poate ca tu stai departe de dragostea Lui. Iata ce ne promite El:,,„Opriți-vă și să știți că Eu sunt Dumnezeu…"
"Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi."
"Te-am purtat pe brațe și vreau să te ma port."
Lasand de o parte biblia, care e scrisa de oameni, ce te face sa crezi in dumnezeu? Simti vreo forta supra-naturala in prezenta ta? Crezi ca te-a ajutat intr-un moment peste care era greu sa treci? Adevarul este ca sunt sanse 50-50 ca el sa existe, sau sa nu existe.Din ziua in care va cobori asa numitul conducator spiritual, si-l voi vedea cu ochii mei, voi incepe sa cred.Pana atunci astept sa vad dinozauri la mine in baie.
Pai tocmai asta este.Eu am pus la incercare pe Dumnezeu si mi-a raspuns.A facut minuni in dreptul meu.Mi-a raspuns la rugaciuni.In momentul cand L-am invitat sa locuiasca in inima mea si am primit iertarea de pacate prin credinta am simtit eliberare si vindecare.Am pacea Lui in inima mea si bucuria mantuirii care vine de la Dumnezeu.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: