| MishuD a întrebat:

Multi oameni spun ca teoria BigBang-ului este ceva imposibil pentru ca universul nu poate sa apara din nimic.

Intrebarea mea este :

Dumnezeu a aparut din nimic?

Răspuns Câştigător
| ochiverzi91 a răspuns:

Asa se pare, daca Dumnezeu a aparut din nimic+oamenii au incredere ca exista => oamenii cred in nimic

42 răspunsuri:
| Rapplex a răspuns (pentru William):

Cred ca un dac ar fi spus acelasi lucru despre Zamolxe, dar pacat ca acum stim cum apare ploaialaughing

| Rapplex a răspuns (pentru EmaS):

Si pe noi de ce ne-a creat? Cu ce scop?

| EmaS a răspuns (pentru Rapplex):

Ca sa ii aducem lauda.Ca sa se bucure de noi si sa traim fericiti impreuna cu El in armonie.

| Rapplex a răspuns (pentru EmaS):

Este un argument lipsit de sens, total ilogic.Nici nu ma asteptam la mai mult, deoarece niciun credincios din lume nu intelege in ce credewinking

| EmaS a răspuns (pentru anonim4565):

Si nici sfarsit!

| BilaDorel a răspuns (pentru Zenicide):

M. Ok, am inteles. Pare rau pentru greseala, nu stiam.

| lifeForJesus a răspuns:

NU Dumnezeu nu a apărut din nimic, ci El a fost dintotdeauna!
Ai priceput?

| BaiatulDePeTPU a răspuns (pentru EmaS):

Care veste buna? Isus care "a murit pe cruce pentru noi"sau dumnezeu"care ne iubeste?"Din pacate pe mine asa zisul dumnezeu m-a uitat, la fel cum a facut si cu multi altii.Sunt de parere ca nu exista, iar daca gresesc voi muri in iad, nu-i asa? Mor de frica.

| EmaS a răspuns (pentru BaiatulDePeTPU):

Poate ca tu stai departe de dragostea Lui. Iata ce ne promite El:,,„Opriți-vă și să știți că Eu sunt Dumnezeu…"

"Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi."

"Te-am purtat pe brațe și vreau să te ma port."

| BaiatulDePeTPU a răspuns (pentru EmaS):

Lasand de o parte biblia, care e scrisa de oameni, ce te face sa crezi in dumnezeu? Simti vreo forta supra-naturala in prezenta ta? Crezi ca te-a ajutat intr-un moment peste care era greu sa treci? Adevarul este ca sunt sanse 50-50 ca el sa existe, sau sa nu existe.Din ziua in care va cobori asa numitul conducator spiritual, si-l voi vedea cu ochii mei, voi incepe sa cred.Pana atunci astept sa vad dinozauri la mine in baie.

| EmaS a răspuns (pentru BaiatulDePeTPU):

Pai tocmai asta este.Eu am pus la incercare pe Dumnezeu si mi-a raspuns.A facut minuni in dreptul meu.Mi-a raspuns la rugaciuni.In momentul cand L-am invitat sa locuiasca in inima mea si am primit iertarea de pacate prin credinta am simtit eliberare si vindecare.Am pacea Lui in inima mea si bucuria mantuirii care vine de la Dumnezeu.

| MishuD explică (pentru EmaS):

Stii ca daca spuneai exact acelasi lucru, dar in loc de dumnezeu, spuneai ca fantoma pisicii tale din copilarie a facut toate astea ar fi insemnat ca ai niste probleme psihice grave?