E doar o farsa. Povestea e veche de prin 1900.
Mai multe informatii pe:
https://www.snopes.com/fact-check/the-lost-day/
Ai citit macar link-ul ala?
Dovada?
Cea mai buna dovada este faptul ca articolul nu apare nici pe siteul NASA, nici intr-un jurnal de specialitate si nici macar pe un site recunoscut de stiri. Singurele care il imprastie sunt niste site-uri obscure, care nici macar nu precizeaza de unde ar fi fost preluata initial informatia. E totusi o mare diferenta intre a crede in Biblie si a crede in orice apare pe internet. Presupun ca nici tu nu pui egal intre ele, nu?
Am cerut dovada la altceva, citeste cu atentie si fara graba
Atunci e vina mea. Scuze.
E ok
Legenda urbana, farsa de internet. Verifica si tu mai atent de unde iti iei "informatiile".
Stai ce? Eu stiam ca ciclu zi noapte e dat de miscarea Pamantului nu a Soarelui, concluzie: ori aia de la NASA sunt mai prosti ca in elev de 3 a, ori e fals articolul, si cum prima pica, da articolul e in fals grosolan, ar fi adevarat ce zice nenea ala cu Biblia daca Flat Earth theory ar fi corecta, si ghici ce? Nu e.
Iti dai seama.
La urma urmei ce fizicieni NASA sunt aia care apeleaza la mituri religioase pentru a rezolva asemenea probleme.
Cica: "Dupa ce au recitit Biblia, au vazut "
LOL.
Nici nu era nevoie sa apelez la Snopes pentru a demistifica povestea, ea are mai multe variatiuni, dar versiunea asta e cea mai retardata dintre ele.
Se vede ca n-ai citit tot. Eu zic ca are putin sens teoria asta de la NASA cu cea din Biblie.
"întinde miazănoaptea asupra golului, și spânzură pământul pe nimic. Iov 26: 12 [+0/-0]" Asta era scrisa in biblie cand nu se stia nimic despre pamant. Cum o explici?
Nici nu trebuie citit, e o aberatie uriasa. Desi daca verifici site-ul dat de Inferno ai vedea ca articolul e scos si el in evidenta, si e demontat pas cu pas.
Sunt destul de sigura ca nu-i adevarat articolul, dar eu nu stau sa cred tot ce zice NASA cu pozele editate si false cu pamantul.Ma uimeam daca NASA se referea la biblie in felul asta...
Citeste Noul Testament
Il citesc dar nu l-am terminat.