Evreii intotdeauna au avut ceva impotriva oamenilor albi si a ideii de familie pentru ca ei nu vor ca oamenii albi sa se reproduca si sa creasca in numar tot mai mare. De secole ei fac ce le sta in putinta sa ne elimine de pe planeta. Vezi cum programul comunist al evreilor a dus la uciderea a zeci de milioane de rusi albi, vezi cum cele 2 razboaie mondiale au distrus o parte buna din populatia Europei, populatie evident alba. Nu vezi ca albii daca isi intemeiaza familii abia daca fac 2 copii in timp ce alte rase fac cate 5-6 sau chiar mai multi copii? Comunism inseamna slujire totala fata de stat si conducatorii acestuia (evreii evident) si distrugerea propriei identitati si a ideii de familie.
In prezent, evreii au alta metoda de a distruge rasa alba, si anume mixul rasial. Am auzit ca in lume in prezent mai exista doar 750 de milioane de albi, adica probabil putin peste 10% din populatia lumii. Evreii creeaza in tarile albe, Germania si America de exemplu, o imagine proastra asupra ideii de familie, promovand in schimb un mediu de viata libertin si lipsit de responsabilitate (prea multe cluburi, prea multa viata de noapte, droguri, alcool etc.) in acelasi timp, tot evreii sunt aia care au adus alte rase in tarile albe si au permis dezvoltarea mixului rasial. Adica albii isi intemeiaza familii cu negri iar copii lor vor fi mulatri, astfel ca pe zi ce trece populatia alba scade pentru ca albi mor zilnic in timp ce tot mai putini albi sunt nascuti. Desi am derapat de la ideea principala, problema in principal este una cu 2 taisuri:
1. In tarile albe ideea de familie este negativ privita
2. In tarile albe (doar unele ce-i drept), mixul rasial face ca numarul albilor sa scada zilnic, tocmai pentru ca acestia isi intemeiaza familii din care rezulta copii mulatri.
Adica daca evreii nu-i pot opri pe albi din a-si intemeia familii, vin cu mixul rasial pentru a reduce cat mai mult posibil numarul de albi si cu riscul de a ma repeta, tu cred ca vezi foarte bine ca alte rase au familii cu 5-6 sau mai multi copii in timp ce albii abia daca mai fac 2 copii intr-o familie. Ca sa nu mai zic ca la tigani de exemplu, casatoria face parte din traditia lor, adica fata este vanduta baiatului care vrea sa se insoare cu ea, deci casatoria face parte din viata lor, nu-i ca la noi unde jîdanii iti baga in cap ca o familie inseamna prea multe responsabilitati si mai bine "iti traiesti tu viata".
Careva zicea aici ca si asa planeta e suprapopulata. Din Biblie reiese ca lumea nu va fi prea inghesuita cand va veni Armaghedonul pentru ca isi vor putea construi case. Dar asta nu e treaba noastra. Nu stim cu exactitate cand va veni Armaghedonul dar va veni. E rau sa nu abia omul copii. Copiii nu e bine sa fie priviti ca o povara financiara ci ca o binecuvantare de dorit.
Am citit raspunsul tau. Problema e ca acea curiozitate si plictiseala amoroasa extraconjugala nu dispare pana moare omul cu maturitate si experienta amoroasa cu tot. Asadar astfel de chestiuni sunt rezolvate doar de credinta. Credinta e antidotul. Antidotul e la ceva echivalent sau la ceva pe masura ca si provenienta. Antidotul fiind credinta adica pe latura spirituala si raul a aparut tot pe linie spirituala. Ca o analogie omul e ca un robot implementat dupa nivelul cibernetic OSI. Primul nivel e guvernat de legi fizice. Nivelul urmator e guvernat de legi morale. Al treilea nivel e guvernat de latura spirituala sau imateriala dpdv existential. Un om care se limiteaza doar la nivelul inferior fizic e ca un robot defect si nefunctional.
Vrajeala, daca nu ai experimentat nu ai de unde sa stii.
Acum cativa ani, orice fata vedeam si arata bine... muream dupa ea instant.
Pe parcursul acestor ani am avut prietene de genul si acum cand vad o fata care arata foarte bine si e dotata de la mama natura Chiar daca ma simt atras fizic de ea, nu mai e acea tentatie de a incerca, ma pot stapanii foarte bine, nu mi se mai pare cine stie ce.
Daca pe parcursul vietii tale n-ai avut mai mult decat o relatie sau doua, degeaba vorbesti, pana nu probezi mai multe "tricouri" n-ai de unde sa stii.
Si cum ai spus si tu, daca ai credinta te poti stapanii mai bine, in unele cazuri e adevarat, nu toti credinciosii se pot stapanii.
Nu ai spus in ce sa am credinta, nu ai facut referile la Jesus si e bine, in orice ai crede tot o sa te ajute, unii aleg sa creada in buda si se cred, dar si ajung mari calugari care merg pe carbuni incinsi fara frica, se controleaza mai bine.
Am dat doar un exemplu, nu stiu 100% ce religie au si de unde sunt persoanele care fac asta.
Sa-ti dau un exemplu... anxietatea, afecteaza foarte multi oameni, am avut si eu asa ceva dar am ales sa cred in mine, am inteles pana la urma ca frica si sentimentele negative sunt doar niste iluzii, mi-am rezolvat micile probleme, astea sunt la nivelul psihicului, nu suflet sau alte vrajeli, o mare parte a oamenilor nu pot, doar aleg sa le ignore, eu insa le-am rezolvat si am reusit sa traiesc cu ele, mai am si zile "negre", dar imi mentin nivelul de pozitivitate si fericire.
"frica si sentimentele negative sunt doar niste iluzii" - nu sunt iluzii insa prin comparatie putem sa discernem cum sa le abordam.
Desi ai avut multe relatii ma gandesc la faptul ca nu te-ai angajat intr-o casatorie si nu ai 5 ani de casatorie. Ai sa vezi dupa 5 ani de casatorie ce greu e sa ramai fidel si sa fii in același timp si fericit daca nu ai credinta. Daca nu vei avea credinta riscul de a deveni infidel si nefericit va fi mare. Ma refer la credinta in Dumnezeu. Le-am mai zis la altii pe aici ca statutul de casatorit/a fidel/a pana la moarte aceleiasi sotii sau aceluiasi sot e doar pentru credinciosi sau credincioase.