| bestialu96 a întrebat:

Ne-ar apara Dumnezeu de un atac al extraterestrilor?

22 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Păi...asta ar fi cam imposibil.
Dacă ar exista vreun dumnezeu, acesta i-ar fi creat şi pe extratereşti şi oricum ar şti că ei o să ne atace, fiind omniscrient.
De ce ar crea dumnezeu o civilizaţie care să atace altă civilizaţie, ca el să o apere? Are vreo logică? De fapt...sunt la religie. Sula logică...

| William a răspuns:

Ne-a aparat deja, fiindca nu a creeat extraterestrii.

| harciog a răspuns:

Pe o bucata de pamint sint o multime de vietati, de la cele microscopice, pina la cele care se vad cu ochiul liber.In momentul in care vei vrea sa construiesti o casa pe acea bucata de pamint, betia creerii, te va impiedica sa vezi tragedia de dedesubt.

| Purec a răspuns:

Clar nu "near" apara. Am eu informatia ca Dumnezeu nu ii apara niciodata pe analfabeti

| คlєxヅ a răspuns:

Dumnezeu exista totusi, dar nu ne-ar apara de atacul extraterestrilor, fiindca nu exista.Si cum a zis William, el ne-a aparat deja, pentru ca nu exista.Tot ce vezi tu la televizor cu "Vine sfarsitul lumii" "OZN vazut pe cer" "Extraterestrii sunt mai aproape decat credeti" "Extraterestrii ne invadeaza" sunt doar niste prostii, pentru ca ele sunt minciuni. Dumnezeu nu ne apara pentru ca ne-a aparat.Si de ce sa nu credem in Dumnezeu? Sfarsitul lumii va veni intr-o zi, si vor trai doar 2 sau maxim 3 oameni din 9000 de miliarde de oameni. Sfarsitul lumii nu va fi comvocat de extraterestrii, ci doar Dumnezeu il trimite catre noi, pacatosii pentru a creea alte vietati, alte forme de oameni.Si s-ar putea sa vina sfarsitul lumii din vina tampitilor ce nu cred in Dumnezeu din ne atentie ca si-au scrantit glezna, sau si-au rupt picioarele.hee hee Dar daca ei sunt prosti, vine sfarsitul lumii pana le bagi in cap ca Dumnezeu exista!

| Parintele a răspuns:

Nu, pentru ca nu exista d-zeu.

| คlєxヅ a răspuns (pentru Parintele):

Ba ce fel de parinte esti tu ma? Citeste odata cartea de religie ca imi faceti o mie de nervi si nu mai suport atat handicapati ca voi care zic ca Dumnezeu nu exista! Handicapati frustrati care sunteti alu dracu! Cum dracu sa mai inventat cuv. inger daca Dumnezeu nu exista bai prost cu **** la cur? Cum dracu de mai existi daca Dumnezeu nu exista? Parintele stie ca Dumnezeu exista ma..Park u ai fi parinte date dq.

| Coconutz a răspuns (pentru คlєxヅ):

Ce nervos esti domnule Alex? In biblie ai invatat injuriile astea?
De fapt ce biblie ca tu doar cartea de religie ai citit-o ai halit informatiile precum o "oaie" haleste iarba.
Ce imi plac crestinii astia care apara biblia. Ai fi uimit cat de depasit poti fi la capitolul vocabular in injurii.
Si ca sa iti mai fac inca o mie de nervi ia daci!
Dumnezeu nu exista! ha!

| คlєxヅ a răspuns (pentru Coconutz):

Dăte dracu de prost/proasta, ce ai fi tu! Cum sa nu existe mă Dumnezeu? Bă copile, tu nu te-ai gândit cum de mai exiști tu? Sau cum de mai exista planeta asta, dacă Dumnezeu nu există? Și să știi, am spus sa citească cartea de religie pentru că se vede după el că mai mult de 9 ani nu are! Și tu cu fițele, cu "ha" și de astea ale tale! Mai știu eu pe cineva care spune numa "ha" și e dovadă ca e fițos! Copile, dacă vreau pot fi și mai și că doar nu TPU ăsta are ce să îmi facă! Prostule/proasto, nu înțelegi, că eu nu înjur? Uite ce spun acum e înjurătură: ****i mortii m-ati de copil tomberonist! Sau: Copilule, am auzit ca esti fan al amorului cu mana! Acum înțelegi ce e aia înjurătură? Și nu te mai bagă atât în seamă..Devii enervantă/enervant!

Dovada:Ce nervos esti domnule Alex? In biblie ai invatat injuriile astea?
De fapt ce biblie ca tu doar cartea de religie ai citit-o ai halit informatiile precum o "oaie" haleste iarba.
Ce imi plac crestinii astia care apara biblia. Ai fi uimit cat de depasit poti fi la capitolul vocabular in injurii.
Si ca sa iti mai fac inca o mie de nervi ia daci!
Dumnezeu nu exista! ha!

Ai vazut și tu că eu de un timp nu te mai bag în seamă. Și, copile, mai ieși cu abecedarul la plimbare!

| Coconutz a răspuns (pentru คlєxヅ):

Hai ho mai Alexe. Ce sunt cu nervii astia? Esti nervos?
Eu iti zic sa te calmezi.Persoanele cu inteligenta scazuta sunt destul de instabile.Sar putea sa iti plesneasca o vena pe frunticica.

Cat despre injuraturile tale, stiu ca doar de asta esti in stare.Adica pe bune in toata conversatia noastra nu ai scos nimic inteligent in evidenta.

Si nu prea sunt copil. Tiam zis am 21 de ani aproape. In schimb ma uit la tine si iti dau sincer 14 la cum te manifesti. Hai te rog eu mult mai roaga pe mama ta sa iti dea putina educatie.Nu strica.

| คlєxヅ a răspuns (pentru Coconutz):

Ma eu nu ma bag in seama, se vede dupa tine k esti copil facut la mana, mah u nu intelegi k 21 invers =12? bagamias **** in gura ta de copil **** care se trage din familie de aia rapanoasa, vrei sa iti iau neamu in ****? sa o *** pe mata de **** handicapat care esti
ai aproape 21. eu am 22 si nu-s la fel de cacacios si cu asa talente, mah eu cred ca o sa iti dau ignore,==>"vad ca suferi de ne bagare in seama!

| Parintele a răspuns (pentru คlєxヅ):

Ce frumos injuri asa...cu stelute. Vezi ca te bate d-zeu ma satanalaughing))

| คlєxヅ a răspuns (pentru Parintele):

rolling on the floor))))))))))) Cred ca chiar acum vorbesc cu satana la calculator. laughing)))))

| Ager a răspuns:

1. va fi un atac al extratereștrilor, dacă se pot denumi așa; e vorba despre demoni
2. Da, Dumnezeu își va apăra poporul!
3. Dumnezeu va distruge toți demonii împreună cu "tatăl" lor, Satan Diavolul.
4. nu există extratereștrii cum vă gândiți voi.

| Hash001 a răspuns (pentru Ager):

Daca mai sunt oameni care cred tot ce scrie acea carte, va rog sa parasiti aceasta planeta cat mai repede. Ce demoni, de unde sa apara? De ce nu-i vedem si acum? Cum Dumnezeu isi va apara poporul? 500 miliarde de planete, mai gandeste-te ca noi nu suntem singurii din univers.

| rutanklan a răspuns:

Cine a zis ca el ar tine cu noi? Poate ca extraterestrii s-au rugat mai mult si asa ii apara pe ei. Dar totusi poate ca ei cred in Allah Si mohammed este un darth vader al lor. Si atunci vin sa inceapa Jihadul aici. The real Jihad. Poate ca el nu ne mai poate apara fiindca e tinut prizonier de catre extraterestrii, si oferit ca si recompensa. Iar noi trebuie sa dam la schimb ceva pentru el, de exemplu toata tehnologia noastra, si apoi am fi iarasai la inceput. Si daca le-am oferit tot ce avem, l-am avea inapoi pe el, si nu ne-ar ajuta cu nimic. Asa ca... mai bine ne descurcam singuri.

| MasterYoda a răspuns:

Chiar El ii trimite!

| Danielcristian a răspuns:

Nu o sa fie atac de extrateresti!

| NyckoletaKauelyta a răspuns:

Nu existe extraterestii. D`zeu nu a spus ca ar mai exista alte civilizatii pe alte planete..deci nu are de cine sa ne apere. Iar in cazul in care ar exista extraterestii presupun ca nu ar venii cu ganduri rele..in cazul in care vor vrea sa ne faca rau..probabil ne va apara Dumnezeu..intzelegi?

| bestialu96 explică (pentru NyckoletaKauelyta):

Salut Nostradamus 2, te numesc asa fiindca esti al 2-lea pe pamant care pana acum stie ADEVARUL total ca nu exista extraterestri.
300 miliarde stele (galaxia noastra)
100 miliarde galaxii (univers)
500 miliarde planete (galaxia noastra)

si Din toate acestea, doar 1 Specie. Doar OMUL.

Scuza-ma, tu gandesti?

| Coconutz a răspuns (pentru bestialu96):

Gandul mai sinistru este ca daca intr-adevar o sa fim atacati de extrateresti, barbatei ca NyckoletaKauelyta ar putea fi soldati.
Well then you're fucked.

| NyckoletaKauelyta a răspuns (pentru bestialu96):

Logic ca gandesc...chiar foarte clarhee hee