Te-au cam taxat fratiorii Anonim si Trenton. Esti mai bun doar decat "majoritatea oamenilor". Eu credeam ca esti varful lor (chiar si al meu...)
Sunt doar niste dobitoci fara simtul umorului.
Nu am inteles ce ai vrut sa spui? Cum adica fratiorii?
Te rog sa nu ma pui intr-o oala cu atei, dar nici cu crestini.
Nu pot sa aduc nici un argument impotriva.
Nu am observat ca nu esti slobozaurul original. Vad ca vreo 4 insi au sarit ca arsi. Stii cumva care din ei sunt slobozaurul original si care sunt doar "coechipieri"?
Ateu=necredincios, au o legatura notiunile, iar in ceea ce priveste parafrazarea, o voi spune fara intentia de a jigni, este o preconceptie, o prejudecata gimnaziala.
Iar ca raspuns la intrebarea ta : Prefer oamenii.
Esti mai prost ca un scaun, daca prostia te-ar durea cred ca ai geme de durere. Vreau acum sa te intreb ce intelegi tu prin ateu si prin necredicios. Se pare ca ai mancat limba romana ca nu ai habar sa te exprimi. Lasa-ma sa te luminez: ateu=necredicios
Si tu esti necredincios din puct vedere musulman... toti suntem necredinciosi.
Eh dar in acest caz referirea sa era pleonasm.
Nu ai inteles aluzia.Esti doar un dobitoc anonim, fara suparare.
Fara suparare ai o logic de copil de gradinita. Si termina cu jignirile ca astea nu te fac mai destept decat esti din contra te fac mai mai dobitoc decat ma faci tu pe mine.
))))))) ai talent, poti mai mult, cauta-tii alt subiect, nu incerca sa te limitezi, totul depinde de tine