De ce, argumenteaza.
Dumnezeu exista, deoarece a fost inventat de oamenii, acum foarte multi ani, din prisma faptului ca nu puteau intelege anumite lucruri, astfel ceea ce nu puteau ei sa explice au atribuit acestui zeu...numit dumneZEU(aici ma refer la cuvant ci nu la o forma intelectuala de viata pe cum este prezentat).
Mai inteles gresit! Eu am spus ca dumnezeu exista ca, cuvant nu ca "forma intelectuala de viata pe cum este prezentat". Ceea ce denota ca el nu exista cu adevarat. Acelasi lucru este si cu Mos Craciun. DumneZEU este asemenea oricarui zeu din atichitate...cum au "disparut" acei zei, asa va disparea si el...
Dumnezeu a existat şi există, iar dacă noi credem în el şi nu facem păcte, va fi întodeauna în sufletul nostru.
Buna.
Pai, normaaal ca exista Dumnezeu.
Pai, frate, cine a facut pamantul? Cine a facut omul? Nu cred ca omul a aparut asa, din senin. Citeste si tu Sf. Biblie, deoarece sigur vei gasi argumente acolo. Eu de fiecare data cand ma rugam pentru ziua de maine, ziua de maine era minunata.cand nu ma rugam.hm!
Asa,vara trecuta am fost la Baile Felix(eu fiind din Bacau). Drumul a fost lung, dar la intoarcere am avut un accident(masina s-a facut praf, in fine). Vara aceasta, am vrut sa mergem la mare(bine, ne era f frica, iti imaginezi). L-am chemat pe Duhovnicul nostru, ne-a facut o rugaciune, ne rugam mereu, si pe drum ne-am rugat si totul a fost minunat.
Mare lucru sa fii om credincios.
Numai biine! Doamne ajuta!
Bună! Pai, normaaal ca exista Dumnezeu.
Pai, frate, cine a facut pamantul? Cine a facut omul? astea sunt întrebările tale, dar întrebarea multor persoane este : Cine l-a creat pe Dumnezeu sau de unde a apărut el.
Buna!
Mda, in fine! Eu nu mai zic nimic. Cica nici Iisus Hristos nu stie cand va veni sfarsitul lumii...si eu ma trezesc sa comentez aici
Numai biiiine!
Asta asa e e adevarat doar Dumnezeu Tatal stie cand va veni asta, dar Iisus v-A judeca!
Mda. Hai ca eu nu ma mai bag Numai bine!
Dumnezeu exista si tu nu trebuie sa incetezi sa crezi in el nu-i asculta pe toti fraierii necredinciosidaca nu ar exista dumnezeu tu dc mai existi pasarile animalele planeta universul dc mai exista daca dumnezeu nu ar fi existat daca nu ar fi existat dumnezeu nici iadul nu ar fi existat nimic.
Nu.Am destule argumente,dar îți dau o întrebare-argumente Dumnezeu cine perișoarele din ciorbă l-a făcut?
Și dacă îmi spuneți chestii gen"păi a existat din totdeauna".păi frate, de ce el? de ce nu altcineva?nu cred în Dumnezeu, pentru că nu există.
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: