| cuntchaser a întrebat:

Noi putem observa Universul in numai trei dimensiuni spatiale. Cum as putea dezvolta capacitatea mea de a percepe Universul in mai multe dimensiuni spatiale, in acelasi timp de a percepe "timpul" ca o alta dimensiune spatiala, de exemplu "lungimea", iar tot in acelasi timp, as dori sa scap de oamenii atinsi de propaganda religiei?

Răspuns Câştigător
| TrăieşteClipa a răspuns:

Evolutie.

| cuntchaser explică (pentru TrăieşteClipa):

Probabil, dar oarecum, a fost o gluma. happy

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru cuntchaser):

Acum fara gluma, reusesc sa percep unele chestii pentru care prietenii ma iau la misto.

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

De exemplu simt ca nu este ok sa ucizi.

| cuntchaser explică (pentru TrăieşteClipa):

Nu are legatura cu dimensiunile spatiale perceptibile de catre specia umana. Pana la urma, cred ca este doar un factor psihologic, prin urmare, esti un om pacifist si e foarte bine! Am o intrebare, daca nu te deranjeaza. Esti fata sau baiat?

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru cuntchaser):

Ba are legatura.
Um om poate percepe 4 dimensiuni.
Un animal doar 3.

8 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Pentru ca sa nu discuți cu oamenii despre religie, cu respect spui ca nu te interesează.

| Clorox a răspuns:

OK! oricum nu o sa fie posibil pe calea ''stiintifica'', si da, se numeste proiectare in astral dar ce sa stiti voi ateii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti bleg ma.sant dimensiuni care le poti percepe doar in DUH, adica a vedea in Duh, ceia ce altii nu pot vedea cu ochii.ingeri,demoni,boli,aura altor oameni, sufletul la moarte.asa si-au castigat darurile prin credinta multi dintre sfintii parinti, cal; ugari, pustnici, ori sihastri.si tu vrei sa ..scapi de oameni? da cui vrei tu sa slujesti cu Darurile primite de la Dumnezeu? fiindca El insusi a slujit oamenilor.du-te si te atarna ca esti bleg.