Nu poti vedea soarele printr-o sticla plina de noroi. La fel si cu Dumnezeu, daca ai sufletul murdar, nu Il poti vedea. "Ferice de cei cu sufletul curat. caci ei vor vedea pe Dumnezeu!"
Daca ne crezi atat de tristi incat sa citim tot ce scrie acolo e grav...
Totus am aprecia daca ai veni cu propria ta idee, decat sa dai copy&paste. Greu e sa gandesti singur.
Dumnezeu va fi prezent cand sufletele noastre vor ajunge la judecatorie si el spune (te duci in lumea mea sau te arunc in iad) dar nici eu nu stiu de ce nu vrea sa ni se arate: probabil sa nu fie stresat de lume.
Surioara,daca imi era de citit carti sfinte puneam mina pe noul testament nu aleg sa parcurg toate interpretarile imbecile.
Dumnezeu nu ni se apara ca suntem plini de pacate sau poate vrea sa vada cat de multa credinta avem in El fara ca noi sa-L vedem.
Daca esti panteist, cand vezi un copac il vezi pe Dumnezeu. Cand auzi o pasare cantand il auzi pe Dumnezeu. Cand bei un pahar de apa il gusti pe Dumnezeu. Simplu, nu? Dumnezeu=Natura.
Harciog? e bun vinul de la tara? beal linistit si nu vorbi de rau cele sfinte si mai ales pe care crestinii le cred adevarate.vietile sfintilor sunt adevarate, dar tu nu le-ai citit fiindca ti se par imbecilitati.probabilsi viata si incercarea de mantuire a bunicului este tot o imbecilitate? bea-ti vinul linistit si mergi la nani, multumind Domnului pentru sanatate, un pahar de vin si pentru oamenii cu care a randuit bunul Dumnezeu sa impartim spatiul si pamantul in zilele vietii noastre infiderent cum sunt.
Lumina ochilor nostri pacatosii nu pot vedea chipul sfant curat si bland a lui Dumnezeu, iar el nu se arata ca sa nu ne omoare pentru ca chipul lui e prea luminosv, dar el si acum cand scriu stiu ca e langa mine si ma apara ma protejeaza dar nu trebuie vazut deoarece numai sufletul il vede cu adevarat Dumnezeu vine si sta la sufletul nostru ca sa il apere de diavol!
Ti-ai dat si raspunsul, si asa este. Dumnezeu exista si a fost vazut dar in urma pacatului stramosesc s-a produs o partializare si o falsa valorizare, adica omul nu il mai poate cunoaste pe Dumnezeu intr-u totul iar prin falsa valorizare multi Il transpun in unele lucruri si le valorizeaza. omul inca mai alearga dupa asemanarea cu Dumnezeu. ceea ce a pierdut omul prin pacat atunci cand incerca sa se asemene cu Dumnezeu