| SOLDIER a întrebat:

Nu am inteles
Daca intr-o melodie nu apare cuvantul Dumnezeu sau nu i aduce lauda lui, acea melodie e satanista?

12 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Cui îi pasă? Și așa melodiile sataniste sunt cele mai bune...

Răspuns utilizator avertizat
| Trinitas a răspuns:

Da! Pregateste-te sa arzi in Iad de la Catelus cu parul cret.

| eXtreme21 a răspuns:

In niciun caz.Nu are de ce, pentru ca sunt si melodii frumoase, de dragoste, de iubire.
Sper ca am putut sa te ajut.

| DiamondEyes a răspuns:

Duap... sunt blasfemii! buhuhu

fii serios... chiar ai crede o asemenea tampenie? ce.de acum ar trebui ca mai toata muzica sa devina bisericeasca? laughing du-te frate

| BoboKitty a răspuns:

Nu logic si in special daca e o melodie a lu smyley aia mai inceata sau romanu n-are noroc? nu e deloc satnista este vesela doar extra triste sunt emo/sataniste

funda?big grin

| FucktheSystem a răspuns (pentru BoboKitty):

Băi Bobo, e trist să nu fi în stare să faci diferența între curentul Emo și Satanism. Ști, emo este o modă, care n-are nici cea mai mică legătură cu satanismul, care este cu totul altceva.
Oricum tu în general ești cam varză, nu ești în stare să scrii calumea, nu ești în stare să răspunzi calumea și mai ești și cerșetoare de funde... cam nașpa.

| BoboKitty a răspuns (pentru FucktheSystem):

Si ce ma doare pe mine?

Răspuns utilizator avertizat
| FucktheSystem a răspuns (pentru BoboKitty):

Cum prostia nu doare, încă nu te doare nimic.
Mă amuzi, abordezi un subiect, zici tâmpenii cât tine de mari și după întrebi senin „Și pe mine că mă doare?". Mai bine taci decât să te faci și mai rău de râs.

| BoboKitty a răspuns (pentru SOLDIER):

Hai draga.serios? vaii mersi de compliment

| Aw3sometron a răspuns:

In nici un caz. O melodie satanista apare i se aduce lauda lui satan. Imi trec fiori pe sirea spinarii numai cat ma gandesc la asta.

Întrebări similare