| AG777 a întrebat:

Nu am inteles niciodata cum de autoritatile pot aproba o religie ca satanismul care continua ritualurile in care se cer sacrificii umane?

29 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

In satanismul care e legal nu se fac sacrificii umane. Daca ar face sacrificii umane ar ajunge la puscarie, indiferent de ce religie au. Procurorilor nu le pasa ce religie au ucigasii.

Ideea ca satanistii sacrifica oameni este in mare parte o scorneala a evanghelistilor crestini. Satanistii care vor sa sacrifice oameni sunt in general bolnavi psihici, iar satanistii adevarati se feresc de ei.

| AG777 explică (pentru doctorandus):

Doctorandus Aici nu sunt de acord cu tine, exista anumite forme de satanism dovedite care cer si fac astfel de sacrificii, daca aici punem problema de conspiratii, atunci si acuzatiile impotriva crestinismului iudaic sunt conspiratii

| TamplaruAnisoara a răspuns:

La fel cum aproba si Masoneria care nici macar nu "joaca" cu cărțile pe fata. Doctrina lor si ritualurile sunt ascunse, nu au voie sa le divulge nici un membru mason. Daca un partid politic ar avea o doctrina ascunsa nu ar primi aprobare sa fie infiintar. Apropo, masoneria ce e, religie.sau partid politic?

| doctorandus a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Ritualurile masoneriei nu mai sunt secrete, s-au scris carti despre ele. Masoneria este o societate inregistrata in registrul asociatiilor si fundatiilor (Registrul National ONG). In statutul MLNR este stabilit un sediu social si un sediu de lucru, adresele sunt publice.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru doctorandus):

A fost invitat la Radio Romania Actualități un om cu studii superioare, cu cărți multe scrise peste 30, care era mason si avea si un grad dar nu îmi amintesc care. A fost întrebat de moderatorul emisiunii de ce nu publica masonii doctrina si statutul lor. La care invitatul a spus ca e publica o parte din ea dar nu toată si ca niciodată nu o sa se afle acea parte deoarece membrii masoni sunt jurați sa nu a facă. Ce o fi de ascuns? Sa fie ei cei ce conduc din umbra lumea? De ce Iliescu, Roman si alții au aderat la ei? Din actualii conducători cați sunt masoni?

| doctorandus a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Ce trebuie sa-i fie clar oricarui doritor de a deveni mason este ca nu va dobandi avantaje economice sau politice prin a adera la masonerie. La fel cum nu aderi la un cenaclu literar pentru a deveni mare industrias. Masoneria nu e Mafia.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru doctorandus):

Sunteți mason?

| Dddonkey a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Nu doar pare a fi. Nu am nimiv de ascuns, dar publicul nu trebuie sa stie, ca asa au inceput si istoria lor ascunsii pana au devenit asa de popularii incat au "iesit" la iveala.
Cred ca partile de jos al piramidei nu stiu prea multe si cred ca sunt intr-un grup plin de binefacerii si ajuta societatea in care traiesc, dar in varful ei sunt oamenii care distrug societatea si o ghideaza dupa cum ai interesele. Asa cum este cu papa care controleaza multe bisericii din jurul lumii, apar ca baietii de oras, inimosii dar cine ii studiaza putin isi dau seama ca miroase.
E o fratietate care se ajuta unii ape altii si cred ca o parte din coruptie se datoreaza lor, ca daca ei sunt multi oamenii de afarceri si se ajuta doar pe ei clar unul care nu este integrat(invitat) nu o sa aiba sanse de reusita.

| doctorandus a răspuns (pentru Dddonkey):

Un judecator va pedepsi un mason mai aspru, pentru ca a incalcat atat legile tarii, cat si invatatura primita de la masonerie.

Un mason nu are dreptul sa avantajeze un alt mason, producand prin asta un prejudiciu altora. Un mason nu are dreptul sa participe la coruptie.

Sigur ca in loja cei de acolo se cunosc intre ei, isi cunosc caracterele unul altuia si pot recomanda in aceasta baza pe cineva pentru o slujba. Dar nu pentru ca lojile ar fi focare de favoritism.

Infractorii sunt exclusi din masonerie, deci pentru a fi mason trebuie sa ai cazier curat.

| Dddonkey a răspuns (pentru doctorandus):

"Un judecator va pedepsi un mason mai aspru, pentru ca a incalcat atat legile tarii, cat si invatatura primita de la masonerie." despre ce fel de judecator vorbim aici?

Judecator de la tribunal/judecatorie.

De ex. lui Dominique Strauss-Kahn si lui Jeffrey Epstein nu le-a folosit la nimic ca erau bogati, evrei si masoni. Au fost tratati ca niste infractori de rand.

Nu inteleg de ce ar fi pedepsiti mai aspru decat altii pentru aceeasi fapta. Ma indoiesc ca ajung pana in cazul sa fie judecatii.

Pentru ca masoneria te invata sa fii moral, cinstit si sa respecti legile tarii. De aceea a comite infractiuni este tradare fata de masonerie.

Am dubiile mele ca Epstein a fost omorat. Nu cred ca masonii si ar omora propii oamenii. Te ajuta la primele 2 greselii dar la a 3 trebuie sa disparii din imaginea poblica. Multe persoane au disparut de pe scena si nu cred ca sunt decedate. Masonii se trag din aristrocratii. Nu cred ca pentru un minut cineva influent si cu atatia prietenii nu o sa recurga la ajutorul fratilor lui care sunt obligati sa ii ajute.

Daca esti mason din ultima banca de la iesire da probabil, cine a ajuns de mult in organizatie stie cum decurg treburile si nu ar spune adevarul unui strain, de asta se numeste secret. Nu are acces oricine si asa va ramane. Dar daca a fost ceva destept din partea masoneriei mondiale e strategia de a deschide usile ca sa dea iluzia ca oricine e invitat si prin asta convertesc pe altii. Dar nu cred pentru o secunda ca ar exista in istorie masoneria la un nivel asa de inalt daca nu guvernul ar fi implicat

Teorii conspirative.

Cu asta s au ocupat eu cand au aparut cum sa ia puterea in Franta dar au esuat si au trebuit sa fuga ca erau vanati. Oricum conspiratiile nu prea sunt create de oamenii de rand ci tot de organizatii care au oamenii sau banii si timp. Omul de rand are de mers la munca, familie, pana si ideea de teorii conspirative a fost creat de CIA. Cei care au facut probabil mai mult trafic de droguri si banii decat sudul Americii. Si cu toate astea ca este stiut, lumea crede ca prin minune s-au schimbat dar asa fara nici o dovada.

Conspiratiile reale nu se numesc "teorii conspirative".

Dar expresia se folosesc mult prea usor in ziua de azi, si si a cam pierdut din inteles si spre cine era de fapt indrepatata.
Sunt si situatii care au fost numite conspiratii si au devenit realitati, oamenii in general daca ai o diferita opinie, si unii studiaza ceea ce spun si aduc argumente, dar Maria care nici o carte nu a citit din clasa a 4 vine si spune ca e conspiratie chiar daca nu are nici o idee despre subiect dar probabil doar prefera sa nu fie adevarat.
Asa spuneau si oamenii de Kenedy si multe alte cazuri ca conspiratorii dar daca te uiti mai bine se cam indreapta spre o lovitura de data tot de masonii.

| Meme10Memu a răspuns:

Nu o aproba ci o tolereaza. Este o procedura occidentala, democratia. Democratia este descrisa in Geneza 3:1-3 cand Satan a amagit-o pe Eva ca e libera sa experimenteze raul si binele si ca va ajunge "ca Dumnezeu" adica la o stare inaltatoare. Dar n-a fost asa. A cunoscut raul pe pielea ei si raul a absorbit-o in boala, imbatranire si in cele din urma in moarte. Satan a experimentat si el raul cand a fost aruncat jos pe planeta Pamant din cer in 1914 in urma unui razboi cu Iisus ( Mihail ) arhanghelul. Vazandu-se aruncat, in loc sa recunoasca prostia pe care a zis-o Evei in Eden, s-a apucat sa instige guvernele omenesti unele impotriva altora declansand primul razboi mondial din istoria umanitatii. Satan a dat cu lumea ( pe care o conduce de mii de ani ) de pamant, a dat cu lumea de pamant contribuind la moartea rapida a cator mai multi oameni. Dupa ce si-a varsat mania pe oameni nu i-a ramas decat sa construiasca un sistem politic global mai inchegat si in opozitie cu Dumnezeu ca o ultima incercare de a contracara Imparatia Lui Dumnezeu care este instalata in cer din 1914 si care in curand isi va extinde dominatia si asupra planetei Pamant in razboiul numit Armaghedon. Atunci Iisus va veni cu ingerii lui si il va prinde pe Satan si il va lega pentru 1000 de ani.

| Capsi a răspuns:

Atat timp cat nu exista rai, nu exista nici satan so chill man

| Dddonkey a răspuns (pentru Capsi):

Atat timp cat nu exista buna si rau, bunatate si rautate nu exist...ooo stai ele exista. Natura umana e definita in functie de asta, in fiecare zi face decizii in functie de ce vom face, daca actiunile cuiva *** bune sau nu.
Dumnezeu exista si la fel si tatal minciunii.

Biserica lui Satan propaga ateismul, individualismul si urmarirea interesului personal, fara a te amesteca in treburile altora. Biserica lui Satan nu propaga facerea de rau.

Ca orice alta biserica, Biserica lui Satan este o masina de facut bani. Sa nu-mi zici ca BOR sau Biserica Catolica, penticostalii sau adventistii nu sunt asa.

| AG777 explică (pentru Capsi):

De acord cu tine, insa in acest context nu vad nicio justificare pentru care sunt necesare asemenea ritualuri

Doctorandus Ateismul este o convingere, satanismul este o alta convingere, nu ai cum sa propagi ceva ce este impotriva religiei

| doctorandus a răspuns (pentru AG777):

Ba da, satanismul lui La Vey este bazat pe... ateism.

| doctorandus a răspuns (pentru AG777):

Conform lui La Vey nu exista Dumnezeu, nu exista zei, nu exista nici Diavol. Satan este un simbol al libertatii si emanciparii, nu o fiinta reala. Adica la fel cum stema RSR nu e o fiinta reala.

Da nu are nicio logica aici, genul asta de ateism pe care-l descrii este de fapt o incercare de a replica ateismul in sine, in care zeul satan devine inexistent, dar totusi un simbol. Cred ca daca ar mai fi trait Darwin ar fi ras cu lacrimi, ateul normal nu are nevoie de intermediari si nici de simboluri pentru a crede in libertate, deoarece libertatea in sine este pentru el un simbol.

Întrebări similare