| Nilsson a întrebat:

Nu am nimic cu ateii, dar cum se explica faptul ca de cele mai multe ori cauzele sociale pentru care ei militeaza sunt niste abominatii din punct de vedere al doctrinei crestine?

Si ma refer la:
- legalizarea avorturilor (in trecut, acum deja e o "normalitate")
- legalizarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex
- legalizarea prostitutiei
- legalizarea drogurilor usoare
- legalizarea eutanasierii oamenilor
Deja sunt incep sa fie sustinute si legalizarea pruncuciderii (eutanasierea copiilor nou-nascuti cu malformatii grave cu acordul parintilor), scaderea treptata a varstei consimtamantului (adica o legalizare a pedofiliei) si cine stie ce mai urmeaza.

E adevarat ca mai pacalesc si multi crestini sa sustina asfel de cauze, dar initial nucleul de baza al militantilor pentru astfel de propuneri era format doar din persoane nereligioase.

Sper ca imi intelegeti acum motivatia impotriva ateismului.

Răspuns Câştigător
| AC4S4 a răspuns:

Nu e vorba neapărat de ateism, întrucât există și atei care sunt împotriva legalizării acestor lucruri. E vorba de antiteism (mai precis anticreștinism). Ei vor să fie PRO pentru orice creștinismul, vizibil, este CONTRA. Nu le pasă lor de "dreptul femeii, corpul ei", "dreptul să iubească pe cine vor", etc. Ei vor doar să fie împotriva creștinismului.
Nu o să îi vezi că militează pentru căsătoria poligamă, pentru că încă musulmanii nu cer astfel de lucruri în țară în care sunt o minoritate. Când o să ceară, creștinii nu vor fi de-acord, dar antiteiștii "deschiși" la minte vor alege imediat să fie de partea poligamiei. Ei inițial nici nu se gândesc ce susțin, se uită doar în ce "tabără" sunt creștinii, iar ei o aleg pe cealaltă.

36 răspunsuri:
| Romanul86 a răspuns (pentru Dalmore):

În coridă nu mor oameni tot timpul ci doar câteodată! Acolo oamenii nu merg să vadă expres cum mor oameni.

| Nilsson explică (pentru Justme1997):

``Legalizarea avorturilor este absolut normală într-o țară libera. ``

Nu pot sa cred ca spui asa ceva fiind si fata mai ales.
Milioane de fetite au fost avortate in India pana acum nu pentru ca mamele au fost violate, ci pentru ca nu si-ar fi permis sa le puna inele de aur in nas la nunta sau alte prostii.
In China sunt omorate pentru ca exista politica unui singur copil, iar majoritatea cuplurilor isi doresc un baiat.
Urmareste documentarul din link:

http://www.itsagirlmovie.com/

| Nilsson explică (pentru Dalmore):

``In cativa ani o sa devina si celelalte lucruri normale, tineretul din ziua de azi, din fericire, nu prea da doi bani pe crestinism. Suntem pe drumul cel bun``

Eu nu cred ca suntem pe drumul cel bun:
https://www.youtube.com/watch?v=WHSIruMRQe0

Si nu inteleg de ce spui ``din fericire``, de parca ateii ar fi oameni fericiti.
Si eu am fost ateu si nu a fost o perioada prea grozava, cei lipsiti de o relatie cu Dumnezeu sunt tot timpul nemultumiti si au o relatie tensionata cu cei din jur.
Increderea in fortele proprii le lipseste si se simt lipsiti de valoare.

Referitor la avorturi, vezi si raspunsul dat lui Justme1997

| Dalmore a răspuns (pentru Nilsson):

India si CHINA, tari normale si libere? laughing))))))))))

| Justme1997 a răspuns (pentru Nilsson):

Fată fiind, vreau ca dacă rămân gravidă si nu am cum sau nu vreau să nasc să fie legal avortul. Problema din țările alea e total diferită și este trist într-adevăr. Nu înseamnă că trebuie să fie ilegal la noi. Era ilegal în comunism și femei mureau încercând să avorteze oricum

| Justme1997 a răspuns (pentru Dalmore):

Exact, de ce vorbesc eu și unde mă duce el laughing